Chromin Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 1 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu sefer ki chormin etkinliği gerçekten kötü. Rcb x7 yapacaktım hatta parayla chormin satın alacaktım ama ne yazık ki rcb kaldırılmış. :(

*80 bin chormini kasan gemi sepromu normal şekilde birleştirden zaten alabilecek kabiliyettedir
    *Sayborg tasarımını bir çok oyuncu aldı ve görsellik haricinde bir işe yaramıyor
    *Takipçi ise 4 mindfire keserek veya bir kaç defa invoke keserekte elde edilebilir. 500 miktarı gerçekten çok az önceki chormin etkinliklerinde de bu konu hakkında geri bildirimde bulunduk lakin kimsenin oyuncuları dinlediği yok. Ben eminim takipçi miktarını 500 olarak belirleyen kişi oyunla ilgili bilgi ve deneyimi yok.

Kısacası bu seferki chormin etkinliği boş

Son düzenlenen: 1 Şubat 2020
    -_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Etkinlikler hakkında yaptığınız geri dönüşler bizler tarafından iletilmek üzere raporlara yazılmaktadır. Verilen miktarlar konusunda haklı olabilirsiniz. Tabi bunlar zamanla düzelebilecek şeyler.

İyi Forumlar.

3. -İDALI-

-İDALI- User

Kalkanları yaptıktan sonra gerisi uğraşmaya değmeyecek bir etkinlik kanımca. Aynı vakti kasılarak geçirsen daha avantajlı oluyor.

ZONGULDAKLIII ve -_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  4. ne zaman baslıyor etkınlık

5. Başladı bile :)

6. 15.000 chromin ile alınan ullrin sayborg'u normal sayborg olmadan kullanabiliyor muyuz yoksa onun tasarımı mı ?

7. Kullanamıyoruz. Tasarım.

8. InYourFace

InYourFace User

Seprom arge sıfırlayanlar için super ötesi güzel o yönden bakmak gerek kaç kez arge resetlersiniz derseniz nadir ama benim şuan ihtiyacım var mesela benim için harika oldu bu sayede günlerce seprom beklemeyeceğim

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  9. hocam arge sıfırlarsan skylabtan seprom gider gemindeki sepromun argeye bi katkısı yok maalesef bi aralar gemiden skylaba seprom gönderme vardı ama artık o özellik kaldırıldı. bilgin olsun

10. Peki seprom alınca geminde mi olacak yoksa skylab duracak bu da var :D

Geminde duracaksa skylab gönderemiyorsun :D

11. Chromin'den kazandığımız sepromlar doğruca gemiye gitmiyor mu, peki pilot profili sepromları gemiden değil de skylab'tan çekmiyor mu?

12. InYourFace

InYourFace User

Ahhh doğru ya ben onu unutmuşum gemiden taş atma özelliğini çok uzun zaman kullanmayınca kalktığınıda unutmuşum.O özelliğin kaldırılmasında ki mantık nedir neden kaldırıldı ben unuttum kaç gündür onu planlıyorum chrominden seprom çeker skylaba atarım diye bu da demek oluyor ki gerçekten faydasız.

13. Merhaba,

Seprom bugu yapıldığı için gemiye gönderme kaldırıldı diye biliyorum. Bir yol bulunsa bduruma çok güzel olur. Arge sıfırlamak gerektiği zaman bir kaç hafta gemi oynanamıyor resmen.

Konu ile ilgili gerekli cevaplar verilmiştir. Yorumlarınız değerlendirilip raporlara eklenebilir. Olumlu veya olumsuz yorup yapmanız önemlidir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.