Chromin Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ImStillNotHappy tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar katlayıcı aldım petimde protoller de var 30000 chromin kasmam gerek hesabım gelişmekte olan bir hesap o yüzden zeta yapıyorum ama chromin için en mantıklı kapı hangisi ve bazı dalgalarda(mesela 9 ) öllüp tekrar doğ diyo bazıları daha fazla chromin kasmak için hangi dalgada ölmeliyim 1 zetadan ne kadar chromin elde edebilirm başka sorum yok

2. ateistkeci

ateistkeci User

Tüm kapılardan net olarak 2700 Chromin geliyor katlayıcı ve protokol olmadan

Themis. bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konunuza uygun olacak şekilde düzenledim.

@ateistkeci üyemize verdiği cevaptan dolayı teşekkür ediyorum. Üyemizinde dediği gibi Katlayıcı ve Protokol etkenlerini saymadığımızda bir kapıdan (Bütün kapılarda aynıdır) 2700 Chromin elde edebilirsiniz. Katlayıcıya sahip olmanız bu sayıyı daha çok arttıracaktır.

İyi forumlar.

4. abg dahil değil sanırım?

peki kapıda ölme konusunda ne diyorsunuz benim iöçin en önemli kısım bu zeta da deverourer kısmında mı ölmeliyim veya kaçıncı dalgada yoksa başka bir yerdemi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
  5. Richie

Richie User

Zeta üzerinden chromin toplayacaklar için deneyimleri paylaşayım

Kapıdaki yaratıklardan 2700 chromin geliyor.
    Son yaratıkta öldüğünüzde sibelonitlere kadar size 300 chromin veriyor.
    Toplamda her can hakkı için 300 ekstra kazanıyorsunuz. Kapıdan 5 kere hakkınızı kullanırsanız 4200 chromin kazanmaktasınız.

Tavsiye : sibelonitlerin boss ve uber olanlarını kesmenize gerek yok çünkü sadece normal sibelonit chromin veriyor. O kısma gelip patlayın boş yere tüm kristallinleri sibelonitleri kesmeyin.

Bugün yaptığım zetada keşfettiğim ayrı bir nokta daha oldu : Son melterlerden sonra gelen devoruer yaratığının yanında 6 infernal çıkıyor eğer bunlar kestiğinizde size chromin veriyorsa 6 tanesini kesip chrominleri toplayın 360 chromin kazanacaksınız ve ölün sonra yeniden 6 infernal daha kesin hem elit az harcarsınız hem daha fazla chromin alırsınız . Vermiyorsa mecbur üstteki deneyimi yapacaksınız.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

A.B.G kapıları chromin vermemektedir.

İyi Forumlar.