Chromin İçin Devourer'i Erken Kesmemem mi Gerekiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 4 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Normalde 6.grup gelmeden 5.grupta keserim devourer'i. Yani saimon grubunda. Sonra sibelonit ve kristallinler gelmez. Ama chromin etkinliği gelicek 6 Ocak'ta. Sibelonit ve kristallinler'den de chromin düşüyor mu o grupların da gelmesini beklemeli miyim?

2. evet devoureri hiç kesmeyip ölüp tüm hayat puanlarını kapıda kullanadabilirsin

3. O açığı sonradan kaldırdılar diye biliyorum.

4. ben de sibelonitlerden düşüo die biliyorum iki yaratığından

5. Aliens

Aliens User

Sibelonit dalgasının normal Silelonit'lerinden düşüyor. Yani bekleyebilirsiniz. Ama Kristallin'leri yapmak zorunda değilsiniz.

Spinaci bunu beğendi.
  6. Peki devoyu kesmeden patlasam kapıya tekrar girince gruplar baştan başlayınca da artık chromin verir mi?

7. Aliens

Aliens User

Verir.

Spinaci bunu beğendi.
  8. Tamam teşekkürler.

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Aliens'inde birikimi ile bize aktardığı bilgi gibi bu şekilde kolayca chromin cevheri elde edebilirsiniz. Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Kilitlenebilir.

11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.