Chromin Ne Zaman Gelecek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 30 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Her ayın 31'inde geliyordu da.

2. Richie

Richie User

Yani etkinliğin geleceğini son dakika öğrenmemiz kötü oluyor mesela ben şimdi kapıları bekleteyim mi yoksa özel ödülleri alsam mı diye ikilemde kalıyorum bilgi verseler ödüllere baksak değer değmez kapıları yapsak.

3. -333-

-333- User

herşeyi devletten beklemeyin biraz takip edin chromin etkinliği her ayın ilk haftası gelir bunun için takvim geçmiş aylarıda bakıp görebilirsiniz.

4. Komik misin arkadaşım?

Güzel gg bonus ödülleri geliyor ama ekstra enerjiyi chromin için sakladığım için bonus ödülleri kaçırıyorum. Benim için chromin'in tam tarihi önemli. Bir şey bilmeden konuşma.

5. Richie

Richie User

Anlaşılan chromin gelmedi onun yerine yaz etkinliği adı altında bir başka etkinlik geldi.

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bildiğiniz üzere etkinlikler sistem tarafında belirlenmektedir. Lakin Bu hafta içerisinde geleceğini düşünüyorum, minik bir hatırlatma daha yapayım resmi bir açıklama geldiği zaman bizlere forumdan hemen duyurusunu yaparız. Lütfen forumu takip edin.

İyi Forumlar.