Chromin Telaşı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaptanNEMO tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya kes neymiş bug olduğunu düşünmemiş miş miş hahaha hepimiz biliyoruz zaten senin o kapıya girip o dalgada tesadüf eseri o açığı farkettiğini ban almayacaksınız zaten ama böyle mağdur ayaklarınada yatmayın açığı kullanıdınız kullanmayan oyunculara haksızlık oldu şu açığı tesadüfen bulan 10 oyuncu varsa açık olduğunu bile bile kullanan binlerce oyuncu var ve siz onlarsınız işte kendinizi haklı çıkarmayın madem bug olduğunu bilmiyordunuz ban yemek istemiyorsunuz diyinki supporta bu açıktan kazandığım tüm sepromları tüm kaynakları silin ama buna da itiraz edersiniz hem suçlusunuz hemde burda haklı olmaya çalışıyorsunuz ben bugun olduğu ilk gün katlayıcı çektim 30k kasmak için 4-5 zeta yaptım bugun olduğunu öğrendim ve katlayıcım falan devam ediyordu kuiper açacak kadar urim de vardı girmedim kapıya hepimiz biliyoruz ki siz o kuiper kapısına canınız istediği için değil ts adreslerinden klanınızdan bugu öğrendikten sonra yada youtubede gördüğünüz videolardan sonra girdiniz açığın olduğunu bilmiyorlarmış aASd.as komik üzücü kısım ceza almayacaksınız geçen yıllarda bazı oyuncular seprım bugu yapmıştı geçen haftalarda arkadaşım hesapta şu kadar milyar seprom var prometheus görevini yapamıyorum diyor o adamın yıllar önce ne hesabı ban aldı nede sepromları silindi ve hala bitirememiş sepromu bazı oyuncuların kalkan beslemesine 2-3 yıl yetecek kadar osmium kastığına eminim sonrada gelip bazı oyuncualr biz mağduruz yalnışlıkla açığı kullandık der forumda D; umarım ban yersiniz hepiniz bidaha da giremessiniz şu oyuna

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Kurduğunuz cümleler sebebiyle sizleri uyarmak zorundayım.

Konu raporlanmıştır ve ceza verilip/verilmeyeceği merkez ekibin kararıdır ve bu karar henüz belli değildir. İlgili açık bugün gelen güncelleme ile kapatılmıştır. Ayrıca birleştirmedeki ögeler tek seferliktir yani dediğiniz gibi fazla fazla toplanma ihtimali bulunmamaktadır.

Konu tartışma ortamı yaratığından kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2020
    .Hypnos. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.