Çiçek Etkinliğinin Bitiş Tarihi Karışıklığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nestof tarafından 14 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nestof

Nestof User

Merhabalar, bugün çiçek etkinliğinin ne zaman biteceğini öğrenmek için forumda gezdim şöyle bir yazı buldum: N/A
    Bu konun en sonunda minerva admin çiçek etkinliğinin yarın saat 10 da biteceğini saat 24.00 geçtiğini düşünürsek bu sabah 10 da biteceğini ve 16 ekim sabah saat 10 da kalkacağını söylemiş. Ancak Oyuna girdiğimizde Ana Sayfadaki Haberler kısmında 837 saat kaldığı yazıyor. Oyun içi Chatten CMlere sordum ancak supporta ulaşın bu konu ile alakalı dediler. Supportta 2 günden önce dönmediği için buraya yazıyorum.

Ben mi yanlış anladım o konuda yazılanı yoksa bir yanlışlık mı var? Sonrada karar mı değiştirildi bu konuyla alakalı? Bir açıklama yaparsanız sevinirim hızlıca ona göre kuvarslarımı harcayacağım.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ilgili yere taşırsınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2020
  2. 2 adet duyuru olduğunuda görmüş olmalısın birisi süreli birisinde süre yok ve ayrıca birleştire baktığında scraptan olayı anlarsın.

3. Nestof

Nestof User

2.Duyuruyu görmedim bahsettiğin diğer duyurunun linkini atabilir misin? Scraptan de bir şey anlamadım açıkçası. Tam olarak açıklarsan ne demek istediğini daha iyi olur aslında.

4. link yok kardeşim anasayfandan duyurulara bak sırasıyla git bak birinde İstemci Çiçek Kutuları Yenilemesi diğerinde ise Özel İstemci Çiçeği Kutuları şeklinde duruyor.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  5. Nestof

Nestof User

Kardeşim oraya baktığımı ve anlamadığımı zaten konuyu açtığımda belirttim. Gelmiş bana burada şuna bakıp anlarsın zaten şunu görmüş olmalısın diyorsun. Anlamış olsam görmüş olsam buraya gelip yardım için konu açacak değilim. Derdin yardım etmek mi laf sokmak mı anlayamadım açıkçası. Eğer biliyorsan ne olduğunu insan gibi devam edecek vs. diye kısa bir şekilde açıklayabilirsin. Bilmiyorsanda yardım etmek istemiyorsanda insanlara kimse zorla yazdırmıyor sana geç git.

Mecnunç bunu beğendi.
  6. [​IMG]

kardeşim sen kuvarsları neye harcayacaksan birleştirde siresi göstermiyormu. eğer scrap yapacaksan birleştirde 1 gün 9 saat daha kalacak yok eğer yeni nesnelerden yapacaksan 36 gün daha var ben yardımcı olmak istiyorumda sen ısrarla anlamak istemiyorsun.ne istiyorsan tam ve kısa sor yardım etmeye çalışayım.

Son düzenlenen: 14 Ekim 2020
    _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. Nestof

Nestof User

Son yaptığınız açıklama yeterli oldu. Üstlerinde ki süreler dikkatimi çekmemiş. Eski nesnelerin kalkacağı ve yenilerinin 39 gün daha durmasını söylemeniz yeterliydi, istediğim açıklama da oydu ya da hangi nesnenin ne kadar kalacağı üstlerinde süre ile yazıyor diyebilirdiniz. Gece geç saatler olduğu için uykusuzluktan açıklamakta zorlanmış olabilirim, biraz fazla tepki gösterdiğim için kusura bakmayın. Yardımınız için teşekkür ederim.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza gerekli açıklamayı yapan oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim. Yeni Yapraklı Kuvarslar farklı bir içerik olarak eklenildiğinden dolayı etkinlik devamı olarak da düşünebilirsiniz.

Konunuza gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Nestof

Nestof User

Konu kilitlenebilir.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.