cidatel gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kirikdis1 tarafından 28 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kirikdis1

kirikdis1 User

14 lf4, 10diroid. kalkan full falan işte. aegis elit, venom, spectrum, sentinel, diminisher gemilerim var. cidatel almak istiyorum. almaya değer mi, gerek var mı, alırsam ne yapabilirim cidatel ile. yardımcı olursanız sevinirim.

2. Citadel alırsan geniş ambarından faydalabilirsin.Skylab'tan hammadde yollarken ve palladium toplarken işine yarayabilir.

3. Citadel genel olarak klan savaşlarında ya da denildiği gibi ambarından dolayı kullanılıyor.

Şahsen bu gemiyi normal olarak kullandım. Kasılmadan çok koruma yetenekleri ve sağlamlığı önemli

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Citadel almanızı şu an için önermiyorum.

Kasılmak için Aegis, Diminisher kullanmanızı öneririm.

Diminisher'ın kalkan zayıflatma özelliği etkili oluyor.

İyi forumlar.

5. Ben de 8 lf4 üm. Dün artirmadan aldım citadeli. Açıkçası önermem klan savaşına katilmiyorsaniz işe yaramıyor. Sadece ambar yeri faydalı. Onun içinde bu kadar para verilir mi? Tartışılır.

6. citadel aci karttirmada varmi ben de ilk ciktigindan beri oldugu icin aci karttirmada hic gore edim aegis ve spearhead icinde ayni . yani sorum su ki gemi olmadan sadece tasarimini alsak kullana biliyor muyuz >??

7. Günlük açık artırmada satılıyor

8. Gemi olmadan tasarım kullanılamaz.Bu şuna benziyor telefon için kılıf alıyorsun ama telefonun yok o zaman kılıfı telefon gibi kullanamazsın :D Açık artırmadakiler ise tasarım değil gemidir.Bir çok tasarım gemi haline getirildi.

Modum Dimisher'in yeteneğinin etki süresi çok az üstelik yetenek bitince -kalkan veriyor.NPC'nin kalkanı bitince yetenek bir işe yaramıyor.Cubikon kesmek için iyidir belki.15 saniyede yüksek hasar verilebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2017
  9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Citadeli pek öneren yok çünkü aldıktan sonra taş yollama dışında sanırım pek kullanan yoktur.Birde klan savaş istasyonlarında korumak için işe yarıyor.

Kasılmak için aegis yada yeni gelen hammerclaw da düşünebilirsiniz:)

İyi forumlar.

10. bu acik arttirmadakilerin tasarim degilde gemi olmasi nezaman gerceklesti ? cunku ay kadar once 80 bin uri verip aegis aldim ve hic kullanmadim dediginizden anladigim kadariyla aci karttirmada aegis elite alirdim gemi mi oldu dediniz aegis elite ?

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aegis elite ve bir çok tasarım artık birer gemi.Yani asıl gemileri olmadan da alıp kullanabilirsiniz.

• Kendisine istatistik ekli tüm "Tasarımlar" (örn. Surgeon, Veteran, Elite vb.) kendi başlarını gemilere dönüşecek.

Bu güncelleme duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. benim 80 k uri bosa gitmis ozaman saygilar :)

13. kirikdis1

kirikdis1 User

tamamdır. cidatelden vazgeçtim

ayrıca teşekkür ederim ilgi ve alakaya. kilitleyelim o zaman. iyi oyunlar herkese...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2017
  14. sürekli pro veya sep gönderme işlemi yapıyorsan bir de VİP varsa 9000 gönderebiliyorsun sadece bunun için çok iyi. O seviyelerde eğer haritalar çok düşman istilasına uğruyorsa spectle kasılmanı tavsiye ederım ugramıyorsa ılk tercıh aegıs ıkıncı venom olabılır.

15. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.