Öneri Cidatelmi Aegismi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JOHNPOLJOHNS tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cidatelmi Aegismi

1. Aegis

oy sayısı 4
    80,0%
  2. Cidatel

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar Öncelikle
    Bizim Serverda Aegis 400-500 m
    Cidatel ise 300-400 m Arası Gdiyio Sizce Kasılmak İçin Aegismi Cidatelmi

2. Kasılmak için Ageis idealdir. Hatta en iyi gemidir diyebiliriz.

Citadel Grup ile gezecekseniz iş görür ;

Lakin şu var , Citadel gemisi ile dolaşan fazla oyuncu olmuyor. Hali ile görevi olanlarda buldukları her Citadel ' e dalıyor.

O Yüzden fazla patlatılmadan ,rahat kasılmak istiyorsanız , Ageis alın derim

3. tamam o zaman aegise para biriktireyim peki en hızlı nasıl kredi kasabilirm şu an 100m var 4 saate bir skylabtan promerium geliyo bunu 4m 200 k ya satıyorum bundan başka nasıl kredi kasabilriim

4. Captivity

Captivity User

Aegisin yanına çek bir elmas sabahtan akşama kadar dönmeden kristallon kes :D

5. senberk99

senberk99 User

Bende ikiside var .Ful elitler icin ayrica da savas istasyonu korumada citadel super bir gemi.Fakat ben her aldigimds diroitler 1 saatte tamir gerekti. :D Hakkaten 5 dkde bir daliyolar bide cubi keserken atesi cek acinca protegitler size daliyo.Adamlar direk daliyo ben kacana kadar halledebiliyolar.Aegis kasilmalik gemi ama ben kullanamiyorum niyeyse her giydigimde oluyorum valla bastigi can vslerdd baana gore ise yaramiyo goli varken...Fakat kasiliriekn ageis iyi...

6. iyi o zaman ben aegis almaya çalışıyım D: tşk cevaplarınız için

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Şimdiden hayırlı olsun. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.