Ciddileşme paketi görmedim diyen cm ler buyrun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 gün once bu pakaet enden rastgele ortalıpa çıkıyor diye sormuştum günde 1 kez fln kimse cm ler boyle bi şey olmadığını söylemişlerdi alın size paket bu neden sürekli ortaya çıkmıyor

düzenledim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İçerikler zaten mevcut olarak yazılmış alışveriş sayfanızda satın alabilirsiniz.4 iris diroidi ve 8 adet lf3 mevcuttur.

İyi forumlar

3. alınmıyor krdşm tıkla bak oyle birşey yok sadece anasayfada çıkınca tıklayıp alabiliyorsun ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu hakkın bilgi verilmedi.Ancak her zaman değil şans eseri çıktığı zamansatın alabilirsiniz.Özel bir paket olabilir yeni başlıyanlara yönelik.

İyi forumlar

5. 8 gün oldu :D ama eski darkorbitcilerdeniz :D ya siz yok dediniz sinirim iyce oynadı bu fotoyu atabilmerk için 2 saat ugraştım

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sistem sizin eski darkorbitçi olduğunuzu bilmez 8 gün ise 8 gündür süre :)

İyi forumlar

7. hahah :D akşam akşam 1 sorunum daha var burayamı yazıyım yeni konumu açıyım

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Buyurun yazın :)

İyi forumlar

9. dostum satın ala tıkla ödeme yöntemini seç al işte nasıl alamıyorsun onu anlamadım 38 tlye 4 iris 8 lf3 keşke ben oyuna başlarken bana böyle bir seçenek sunsalardı direk alırdım

10. krdşm yok diyorum yok :D oyundan anlamadığımımı sanıyorsun.

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak lütfen üslubunuza dikkat ediniz lütfen.

Ödeme sorununuz için lütfen supportla iletişime geçiniz.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.