Ciddileşme Zamanı Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Newnustuga tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Newnustuga

Newnustuga User

Bu paket bugün 1 saatliğine çıktı. İçinde 4 iris 3 lf3 3 bo2 vardı.(38 tl ) Sorum hangi saatlerde çıkıyor ve neye göre duruyor ilk açtığım çarda 3 gün boyunca gitmemişti...

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz paket oyuna ilk giriş yaptığınızda mı çıkıyor yoksa oyun oynarken serverda mı çıkıyor ?

İyi forumlar

3. Newnustuga

Newnustuga User

Duruma göre değişiyor bazen savaş esnasında sol taraftan bazen ilk girdiğimizde çıkıyor...

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyuna girmiş olduğunuzda gelen indirim paketi alana kadar kalır fakat belli bir zaman sonra kaybolabiliyor.Tekrar başka bir paket ya da aynı paket gelebilir.

Oyunda ekranında gördüğünüz sol üstte çıkan kampanya ise sürelidir.Verilen süre içinde alım yapılması gerekiyor.Eğer almak istiyorsanız tekrar çıkarsa alabilirsiniz.

İyi forumlar

5. xHeLLGamer

xHeLLGamer User

şey şu paket dün vardı hatta almaya çalıştım ama galiba zamanlamam kötüydü.sekme olarak açtım ve banyoya girdim.sonra almaya çalışınca hata verdi.çıkıp girincede karşıma bidaha hiç gelmedi ,çok istiyordum tansiyonum bile düştü valla kıpkırmızı oldum.bidaha ne zaman çıkar?bide diyelim 0 diroitim var onu alınca 4 tane olcak ya,tekrar alınca 8 mi olucak yoksa 1 keremi alınabiliyo.TEŞEKKÜRLER

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Nezaman çıkacağı ile ilgili bilgim yok sistem belirler bunu durumunuza göre. Eğer tekrar alırsanız 8 irisiniz olacak ama 1. alımdan sonra bidaha o kampanya gözükmez diye biliyorum.

İyi Forumlar.

7. (Patiq)

(Patiq) User

4 iris 3 lf3 3 bo2 vardı.(38 tl ) arkadas yapmayın 4 ırıs credıyle alınır zaten bedava gıbı bısey 3lf3 neki 3bo2 nekı onlar alınır 38 tl ona verıcenıze 45 tl ye x3 geldıgınde 75k urı cekersın olur 215k urı okadar urıye ıyı seyler yaparsınız en azından

8. Kesinlikle katılıyorum. Paketler ucuza denk gelmiyor, hazır gemi paketleri bile olsa. x3te uri çekin daha verimli kulanabilirsiniz eğer oyunu az biraz biliyorsanız.

9. xHeLLGamer

xHeLLGamer User

SENİN GEMİNLE BENİM GEMİMİN DENK OLDUĞUNU SANMIYORUM.SENİN GİBİ TALLON VEYA UBER KESSEM NİNEMDE ALIR.BEN KLASİK DEVOLARDAN ZOR KESİYOM O KADARDA GÜÇLÜ DEĞİLİM.1 İRİS 2 FLAX VAR FULL LF 3 ÜM İSİRTE VE FLAXIN BİRİNDE LF3 VAR ÖBÜRÜ LF2 KALKANDA FULL LCB-10 İLE SEPROMLU MAKSİMUM 5 K VURUYOM.TALLON VEYA UBER İÇİN YETERSİZ....TEK YERİM

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen usluba dikkat edelim ve forumda büyük harfle yazı yazmak etik değildir. Bağırma anlamına gelir.Birdaha büyük harfle yazmayınız.

Arkadaşlar size yardımcı olmaya çalışıyor. Gelişmeniz için en uygun olanı söylüyorlar.

İyi Forumlar.

11. Geminin donanımı fark etmez. 0km çarda açmış olsanız o para ile x3te uridium çekiniz. Kalkıp irisi goliyi uri ile alacaksanız elbetteki anlamsız. Ama daha güzel ve daha etkili harcama yolları var. Eğer tutumlu ve doğru kulanabilicekseniz o paraya alacağınız uridium sizi daha ileriye götürür...

12. xHeLLGamer

xHeLLGamer User

belkide almak istemiyorum . seni ilgilendirmez .sen almak isteyebilirsin ama ben istemiyorum diroit daha önemli benim için.uriyi başka zamanda alırız,o ayrı

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2015
  13. Yardımcı olamaya çalıştım daha faydalı olsun diye yoksa ben ne dersem diyeyim elbette kendi istediğini yapacaksın. Ancak fikir paylaşımında bulunurken senin böyle tavırlarla çıkışman hoş değil bence. Kimse birbirine laf atmıyor emir vermiyor sonuçta neden böyle geriliyorsun ki?

14. coder545

coder545 User

4 iris 141 k uri 3lf3 3bo2 60k uri toplayin ne yapar 201k yapar = 38 tl . 45 tl ye 225k + 375gg + 25 anahtar toplayin 300k 45 tl .75k uri daha karli (diroit daha önemli benim için) uriyle diroit alabilirsin. ilk uri cekisimi hatirliyorum x2 cikinca sadece bir defa inanilmaz kampanya benzeri bi yazi vardi inanip almistim inanmayin kampanyalara, tavsiyem vip al patlayinca odedigin 500 urilerden kurtulup 2 kat roket hiziyla leonov + credili roket duzenini kullan saatte 2k kasarsin

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2015
  15. Merhaba ,

Konuya gerekli cevapların verildiğini düşünüyorum. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.