çift destek nasıl oluyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sky34 tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sky34

Sky34 User

merhaba bende mesela darbe hasar kalkan desteği vs destekler var Açık arttırmadan aldım B01 yani sanırım.Benim öğrenmek istediğim %10 hasar desteği %20 nasıl olucak çift destek yapmak istiyorum da ben DÜKKAN'dan destek lere baktım full B01 var hasar kalkan desteği Vs bunları uri le aldığım zaman mı çift destek oluyor ama benim destek'de b01 dükkan da satılan malzemeler de b01 Bunu bi açıklarmısınız.

2. Hasar destegi max %10 olur, tekrar alinmasi sadece suresini uzatir.

3. Dissenter

Dissenter User

x3 çıktıktan sonra başka destekler geliyor bo2 adında onları almalısın

4. Sky34

Sky34 User

hayır ben önceden görüyordum adam bende %20 hasar var diyordu b02 adında bir destek yokmu ? eğer varsa dükkanda yok nasıl temin edeceğim.

5. Dissenter

Dissenter User

Mega happy hourlar var genellikle pazar akşamları çıkıyor.O çıktıktan sonra satışa geliyor.Bİr gün kalıyor satışta pazartesi akşamı kaldırıyolar.

6. Sky34

Sky34 User

teşekkürler

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi x3 saatinde çıkan ve bir gün süre ile duran ekstra güçlendiriciler vardır.Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

8. Sky34

Sky34 User

öğrendim tamam dır teşekkürler kilitleyebilirsiniz.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.