çift kapı kazancı 3 gün değil mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Düzenbaz tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düzenbaz

Düzenbaz User

normalde 3 gün sürüyordu bu pazar sabah bitti pazar gecesi bitmesi gerekiyordu neden böyle oldu

2. aynen modum 3 gündü ne oldu vazmı caydınız

3. niye bitti gerçekten

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu seferlik erken bitti.Diğer sefere kalan kapılarınızı yapmaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Düzenbaz

Düzenbaz User

millet o kadar katlayıcı indirim çekti bu yapılan ayıptır

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

3 gun diye yazilmadi ,gg indirimi duruyor ,2 gun yaptik A.razi olsun,halen karli,hem eskiden 2 kat mi vardi .:)

7. Bide bilmemiş ayağına yatıyorlar ya,biz duymadık bilmiyoruz.Bu kadar insana yazık oldu siz düşünün.

8. Düzenbaz

Düzenbaz User

o zaman söylesinler 2 gün diye bi işi doğru düzgün yapsınlar millet bıktı

9. kardeşim dün kazandığının daha azını bugün uri çekerek alıcaksın sencede bunlar oyun deilmi ?

10. tüh ya bittiğini fark etmedim kappayı bitirdim arada bir lf4 gitti :D8niye lf4 bi tane diye bakıp duruyordum iki olması lazım diyordum) bizdekide şans işte birazda dikkatsizlik :D

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

haklisin gama ozellikle cok aci:) ama simdi en forumda 2 gunde gg yaziyordu pazar gununde yoktu ,daha once dedigim gibi bizim ekibe bilgi vermemisler,birsey saatlik bile yapilabilir degerlendirdik yada kacirdik bu sansimiza /burda olma imkanina bagli.2 gun burdaydik ve faydalandik buna da sukur diyorum:) gg indirimi bile 1 gg 45 uri cok iyi bence.ya biz hic indirimleri gormeden bu oyunu oynadik evvelde ,ondan simdi ufacik bir extrada mutlu olanlardaniz:)sakin olun haftaya da belki gelir:)

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  12. Bence çok iyi etkinlikti baştan bilseydim 2 gün olcağını zorlardım kendımı ama sağlık olsun..Yapacak bir şey yok tekrar gelmesini bekleyeceğiz, tepki verdik ettik yazdık, daha yapacak bir şeyimiz yok.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başka sefere kısmet diyelim diğer kapılarınız için :D

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.