Çift Kapı Ödülleri Kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 24 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ben şuan okulumu yeni bitirdim yakında işe başlıyacağım ve haftasonlarıda kız arkadaşımla geçirme niyetindeyim ancak gemime rütbe kasmayıda düşünüyorum peki sadece pazar günü olan çift kapı ödül günlerini nasıl yapıcam yani rütbe kasmak için pazar günü hades dönmem gerekiyor eskiden böle deildi ben bu durumun adaletsiz olduğunu düşünüyorum ve bu çift kapı ödülü gününün kaldırılmasını istiyoerum sizce yanlışmı düşünüyorum bana akıl veren olursa sevinirim

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kendi şahsi düşüncemde buna benzer. Oyunda çalışan bir çok oyuncu var ve sadece akşamları oyuna vakit harcayabiliyorlar. Hafta sonu çift GG etkinliğinin çıkması onları zorunlu olarak kapılara itiyor. PvP Savaşlarını öldürüyor. Sizin açınızda da kötü bir durum bu şikayeti ben tekrar ileteceğim.

İyi Forumlar.

yasin01 bunu beğendi.
  3. BY_PASS

BY_PASS User

kaldırılması en doğru karar olur. ben gece 1e kadar iş yerindeyim sonrasında gelip sabaha kadar oyun oynayamam bu beni ekmeğimden eder. sıralamakilerin cogu coluk cocuk yada durumu cok iyi olan insanlar. onlar için calısmak pek sıkıntı değil sürekli oyundalar üstüne üstün 2x le fark attıklarında aramızdaki ucurum dahada büyüyor. dur denmeli bu duruma

4. Oyundan bot kalksa daha iyi olur 15 yaşındaki veletler kral olmuş yok şöyle kestik böyle astık aybaşıda abi kartta bize bot al felan diolar büyüklere botu kaldırın bu üslupsuzluk bu kalitesizlik bitsin çiftleri yapanlar azalır zaten

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. çift kapı ödülleri kalkarsa kim niye haftasonu %25 indirim çeksin ;). amma illa kalkacaksa tp ve şp iki kat olmasın diğerleri olsun. ve buna x4 lazer de eklensin.

6. Mcqeen

Mcqeen User

Biri adalet mi dedi. Bu dünya adil değil çocuk. ;) İleride çocuğunuz olursa ilk öğreteceğiniz cümle bu olsun. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.