çift kapı ödülleri :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 23 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

yavv arkadaş arıyom bulamıyom, öğrenemedim şu forumu kullanmayı :( şimdi benim kppa açık bide adını hatırlayamadığım bi kapı dah açık, onları yaptımmı kronosta açık ammaa bu çift kapı ödülleri ne veriyo, hangi kapı daha faydalı anlaymadm, bunun bi konusu falan varsa bi link atarmısınız hayrına :)

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Buyrun efendim. :)

Merak ettğiniz bir şey varsa sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar...

_DODGE_ ve takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

bu listeye göre x2de benim gibi tek takılanlar için en karlı kapı zeta gibi görünüyor... başka tavsiyeniz varmı tek tabancalar için?...

yokmuş anlaşılan kitlein istereniz, dalıyom ben kapılar artıkın ne verirse :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2017
  4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Havoclarınız tam değilse zeta yapın 10 adet veya fazlası varsa kappa yapın.

Dilerseniz başka arkadaşlarımızın önerileri için konunuzu bir süre açık bırakabilirim.

İstediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar...

takemyhard bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

ikisindende fazlasıyla var :) ama eskiye dönmek dah iyi gibi geldi, tp,şp,uri,anahtar,dosya falan depolarım diye düşündüm ; hades falan grup işi, ben tek takılıyorum daha iyi,,abg dönüyorum ama sadece uriden kar ediyorum; zeta dönersem hiçolmazzsa şu yeni lf4ler için biraz dosya biriktiririm diye hesapladım :) kimse tenezzül etmedi konuya :9 isterseniz kitleyin, boşa meşgul etmein forumu :)

6. Bana kalırsa en mantıklısı zeta ve kronos özellikle kronos ama kronosu açana kadar çok uğraştırır tabi o yüzden Zeta yüklenebilirsiniz.Ayrıca kronosu X-2 de bitirirseniz 1k ubr 10k rsb 500 gg veriyo çok iyi bence :)

takemyhard bunu beğendi.
  7. PLS__54

PLS__54 User

Ödüller 2 katı iken kapıya girip bitiremeyip daha sonra ödüller 1 kat olduğunda bitirsek 2 kat olduğunda girdiğimiz için ödülü 2 kat alabilir miyiz?

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Hayır maalesef ki o gün yani x2 günü yaparsanız x2 ödül alabilirsiniz.

9. PLS__54

PLS__54 User

peki bekleyip diğer 2 katı olduğunda bitirsem

10. _DODGE_

_DODGE_ User

2 kat ödül alırsınız değişen bir şey olmaz :)

iyi forumlar.

11. PLS__54

PLS__54 User

Teşekkürler.

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Önemli değil.

13. HAFTA İÇİ AÇMIŞ OLDUĞUM KAPILARI EN SON DALGAYA GELENE KADAR KESİYORUM VE SON DALGADA BIRAKIYORUM ÇİFT KAZANÇLI GÜNLERDE GİRİP BİTİRSEM ÇİFTE ÖDÜL ALABİLİRMİYİM ?

14. -Star-

-Star- User

Alabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.