Çift kapı ödülü hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bLasteR-41 tarafından 1 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bLasteR-41

bLasteR-41 User

Uzun bir süredir oynamadığım hesabıma girip çift kapı ödülü varken hiç yapmadığım Zeta kapısını yapayım dedim. Fakat çift ödül dahilinde olmasına rağmen 1 tane havoc verdi. İki tane vermesi gerekmiyor mu ?

2. etkinliği yanlış okumuşsun pazar günleri 2 kat,bugün yani cumartesi günleri kronos 2 kat kapı parçası

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yanılmıyorsam Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu etkinliği ile Galaksi Kapıları Çifte ödül gününü karıştırdınız. İlgili S.S.S'lerden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında aldığınız ödülde bir hata yoktur.

İyi forumlar.

4. uzayl80

uzayl80 User

1 cumartesi günü kronos x2 günüdür yani 1 kapı parca yerine 2 alırsın cifte ödül günü ise cumartesiyi pazara baglayan gecedir yani 1 herkül yerine 2 herkül alma şansın vardır teoride böle cıkması garanti değildir bu örnek olarak gösterdim

5. bLasteR-41

bLasteR-41 User

Tek tek alıntı yaparak cevaplamak istemedim genel bir cevap yazayım.
    Bir süredir takip edemedim fakat yanılmıyorsam eskiden cumartesi ve pazar günleri olarak 2 gün oluyordu. Bende hiç kontrol etmedim. Zaten son bölüme getirmiştim cuma günü ve çift kapı ödülü aktiftir diye girip bitirdim.
    Ne zaman değişti yada ben mi yanlış hatırlıyorum ?

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

Etkinlikler Anasayfada önceden bildirilir. Ve forumdan önceden duyurulur.
    Cumartesi günü kronos x2 parça kapı etkinliği olmuştur.
    Pazar günü yani bugün çifte kapı etkinliği olmaktadır.

iyi forumlar

7. bLasteR-41

bLasteR-41 User

Bari siz yapmayın @Labirent mod'um :) zaten son mesajımda yazdım yani yanlış zamanda girip bitirmişim orasını geçtik. :D Eskiden bir hafta cumartesi ve pazar Kronos iki kat olursa bir hafta cumartesi-pazar Çift kapı ödülü etkinliği oluyordu giye hatırlıyorum. Bu şekildeyse ne zaman değişti 1 gün cumartesi kronos çift ödül ve 1 gün pazar çift kapı ödülü şeklinde değişti onu merak ediyorum. :)

8. -Star-

-Star- User

Her hafta cumartesi günü kronos çift ödülü,pazar günü 2 kat kapı ödülü şeklinde işliyor şuan.

9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

Değişen birşey yok yanlış hatırlıyorsunuz yada karıştırdınız :)

İyi forumlar

10. bLasteR-41

bLasteR-41 User

Bende ne zaman böyle bir değişiklik yapıldı onu merak ettim. :)

Çift kapı ödülü sistemi en baştan böyle değildi sonradan değişiklik yapılmış büyük olasılıkla çünkü bir zamanlar Cumartesi ve Pazar günleri çift kapı ödülü var diye kapı yapardık. :D :)

11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

Şuan işleyiş böyle devam etmektedir. Nekadar süre öncesinden bahsettiğinize bağlı.
    Cumartesi x2 Kronos, Pazar çifte kapı etkinlikleri. :)

İyi forumlar

12. oncesi hakkında bilgim yok fakat cumartesi kronos kapisini 2 kati parca düşer pazar gunleri ise uri haric 2 kat odul alirsin kapılardan onceden cumartesi de 2 kat ödülü var miydi bilmiyorum ama varsa bile hafta sonu helen gg indirimi sebebiyle tek gune düşünmüşlerdir çünkü insanalr 10 15 zeta sayisiz hades yapiyorlar bu 2 gün olursa engellenemeyen bir elit bolluğu kolay anahtar arge kasi mi hatta alpha beta gamadan uri stoklamalar meydana gelecegi icin tek gune düşürmüş olabilirler insallah yakin zamanda havoclarinizi fullersiniz birdbirde taktik gece 2.20 civarinda bitiriyorum ben kendi sunucumda siz trde iseniz 00.20 civarinda bitirin ve son yaratığı sag altta 13 14 15 k civarı vurarak kesin birde kapiyi 2 bölüm de bitirin mesela son bolume kadar yapin cikin kapidan cay kahve molasi verin girin bitirin ben bu sekilde 7 zetada 10 havoc oldum tabikide sans ile alakali olabilir ama dikkat ettim havoc cikan kapılari hep bu sekilde tamamlamisim deneyin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2018
  13. DUMAN.

DUMAN. User

Geçmiş olsun :(:(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.