Öneri Çift Kat Ödüllerinde Güncelleme .

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★»»MØҚҚΛ««★ tarafından 5 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce böyle bir guncellemeye gerek var mı ?

1. Evet

oy sayısı 4
    40,0%
  2. Hayır

oy sayısı 5
    50,0%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar malumunuz X2 günlerinde artık x4 cift kat şeklinde verilmiyor . Ve buda oyunda savaşlarda su gibi harcadığımız x4leri karşılamıyor .Benim de bu sorunu belki bir nebze azaltmak için fikir sunmak istedim . Umarım normal oyunda gerçekleşirde hem biraz denge sağlanır. Hemde rütbe sıralamalar çifte günlerinde aşırı derecede artmaz.
    Benim düşüncem her x2 günlerinde 1 defa tp ve şeref verilsin ciftkat ödül olarak.
    Ondan sonraki x2 de ise X4 e cift kat gelsin . Ve bu şekilde hem x4 hemde sıralama rutbede bir nebze denge sağlanmış olur. Ancak LF-4 , Havoc, Hercules gibi özel ganimetler her şekilde çift kat ödüle dahil edilsin . Umarım düşüncemi beğenirsiniz desteklersiniz . Olumsuz diye karşılayan arkadaşlarımızda düşüncelerini soyleyebilir . Belki geliştirmeye açık bir konu . Bu yuzden sizlerinde görüşleri bir o kadar önemli. İyi Forumlar .

ŔΛĆØИ™C★ bunu beğendi.
  2. Merhaba mokka sanada iyi forumlar :)

3. Katılmıyorum eskiden x2 diye birşey yoktu ve alfa beta gamma yaparak çok rahat birdünya x4 kasıp dolu dolu harcıyabiliyorduk yine aynı durumdayız
    şerefe gelicek olursak herkez haftalar öncesinden hazırlanıyor ve hades giriyor bundada yanlış birşey yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.