Çift Ok Uçuş Düzeni ve Kıskaç Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

Arkadaşlar çift ok ve kıskaç uçuş düzenlerinden birini almayı düşünüyorum. Ama ikisi arasında kararsız kaldım. bu uçus düzenlerini kullanan arkadaşlar varsa hangisini tafsiye edersiniz? olumlu olumsuz tecrübeleriniz nelerdir?

çift ok

Rakip kalkanının hasar emiliminin % 10‘unu iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir, ama diğer yandan kendi kalkan değerini % 20 azaltır. Kalkan tasarımlarıyla durumu biraz kartarır gibi. 75 bin uri

Kıskaç Uçuş Düzeni

Lazer hasarını % 3 artırır ve % 5 şöhret puanı bonusu verir. Diğer yandan, kalkan penetrasyonunu % 10 azaltır. güveli bir arkadaşa denk gelmek iyi olmaz gibi. 100 bin uri.

başka uçus duzenleri değil de bu ikisi hakkında fikirlerini paylaşırsanız sevirim.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlıyanlara taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. mahir_527

mahir_527 User

İlk kalple başlamanı sonra güveyle devam et dicemde madem bu ikisinden fikir istiyosun:
    Çift ok kalkan emilinimi %10 iptal ediyo ama 25 k fazla uriyle alabileceğin güve %20 sini iptal ediyo yani orda güve dururken çift oka 75 k uri vermek o parayı çöpe atmaktır.Kıskaç ise daha çok baskınlarda yüksek vuruş gücün varsa işe yarar ayrıca kapıları bitirirken fazladan %5 şeref alabilirsin.İkisinden birini alcaksan tabiiki kıskacı al.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kıskaç uçuş düzenini tavsiye ederim çünkü hem npc lere hemde gemilere %3 daha fazla vuruş ve %5 fazla şeref imkanını sağlıyor ama eğer ki ben rütbe ile felan ilgilenmiyorum dersen çift ok uçuş düzeni tavsiye ederim çünkü güve uçuş düzeninin verdiği özelliğinin aynısını vermektedir.

Keyifli Forumlar

5. mahir_527

mahir_527 User

Modum,Güve emilimi %20,Çift ok %10 ununu iptal ediyor

6. zorask

zorask User

kalp var gemim ful sayılmaz 7lf4 var sepromla ve x4 de 35-45 k arası vuruyor havoc 1 tane. yani biraz kalkana ihitiyac duydugumdan güve yerine cift oku düşündüm.

7. İkiside bir işe yaramaz bana göre.Çift ok zaten güvenin yanına yaklaşamaz.Kıskaçta penetrasyonu azaltıyor vurduğundan bir şey anlamıyorsun.

Vs ye kalple başlarsın güveye geçersin zaten 100 sn de kalkan biter o zamana kadar vs de biter.

8. mahir_527

mahir_527 User

Dedğim gibi güve dururken çift oka para vermek o parayı çöpe atmaktır

polatalemdar311 bunu beğendi.
  9. Mahir arkadaşın dediğine katılıyorum.

Çift ok yerine güve al derim.

İlla ki çift ok yada kıskaç diye sorarsan kesinlikle kıskaç.

mahir_527 bunu beğendi.
  10. -onur5000-

-onur5000- User

Yanlış vsde en iyileri kalp kıskaç elmas yengeç sen güve açtın adamda sana yengeç açarsa :D :D vsde güveden çok daha iyidir kıskaç birde sen güveden adam yengeç sab artı x6 atarsa kalkanın çok çabuk bitiyor onuda belirtmek lazım

11. Sen kıskaçlayken bir güve sana vurursa anlarsın ne demek istediğimi :D

Adam yengeç açarsa en kötü kaçarsın yengeç hız düşürüyor kovalamak için normale geçmek zorunda.

Yengeçli adamın kalkanı fazla olması lazım zaten o vurana kadar sen onu x-8 e gönderirsin güveyle.Bu oyunda savunma 2011 yılında bitti. Artık vuran kazanıyor maalesef.

1 milyon kalkanlı birini indirmek saniyeler alıyor artık. kalkan veya dp mayını , akıllı bomba vb. zaten çok rahat indiriyor.

12. mahir_527

mahir_527 User

Dediğin gibiyse millet niye Jpa ya full havoc tüm droitler lf4 venom/diminisher ile değilde herkül spectrum/sentinel ve 1 mil kalkanla katılıyor ??

13. kıskaç al bnce. çift ok kullanmazsın bile. alırsan urini çöpte bil

14. -onur5000-

-onur5000- User

Yanlız birşey diyecem sanırım sen max 2-3 vs atmışsınki böyle fikrini söylüyorsun youtubeden videolara bak kaç kişi vsde güve açıyor güvenin popülerliği düştü vsde zaten kaçmazlar adam yengeç açarsa sende yengeç açmıcan güve açıcan 700k kalkanın var adam sana 50 60 vursa seni güvede kurtarmaz 1m kalkanda az birşey değil ayrıca güveyi gözünüzde çok büyütmeyin bende kalp güve elmas yengeç kıskaç iç içe açı yarasa var ondan böle diyorum :) ama sen güveyi gözünde çok abartmışsın onu söyleyeyim.

15. Kıskaç tartışmasız

16. Çift ok alacağına güve al, güve alacağına kıskaç al :)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  17. venomla diminisher ın özellikleri ema/ kalkan yüklemesi ile bitiyor çünkü.Ayrıca jackpot arenada sadece 1 kişiyle çarpışıyorsun.

Fikrine saygı duyuyorum ancak benim fikrim aynı.

Daha fazla cevap yazmıcam konuyu kapattırmak istemiyorum.Herkes bilgiği gibi oynasın.

Son düzenlenen: 13 Eylül 2014
  18. Venom kalkan yüklemesiyle iptal olmuyor diye biliyorum. Ayrıca Diminisher yeteneği EMA dalgası ile iptal olmaz ;)

19. Ema yı venom için kalkan yüklemesinide diminisher için yazdım zaten.Buda son mesajım.

20. 75.000 kalkan yüklemesinin yeteneğe etkisi olmadığını biliyordum ben ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.