Çifte Güçlendirici

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»»ÃĻΕ•ξƒ$Ąηε™««• tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın aleyküm arkadaşlar , benim bir sorum olacaktı şimdi çifte güçlendirici diye birşey varmış onu aldığımız zaman normal olan %25 güçlendirme yerine %50 mi oluyor yoksa %25 in üzerine bir %25 dahamı ekleniyor ? cidden çok merak ettim biraz araştırdım kimisi %50 diyor kimiside %25 in üstüne %25 diyor şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Çift güçlendirici olduğu zaman %50 olmaktadır(kalkan için geçerli ).Bu durumda şöyle olmakta pazar akşamları x3 zamanı süre ile gelen güçlendiriciler oluyor paylaşımlı.Eğer onlardan alırsanız ve normal güçlendiriciniz var ise çift güçlendiriciye sahip olursunuz.

İyi forumlar

3. Teşekkür ederim kilitlenmesi uygundur cevabımı aldım.Son birşey daha güçlendirici kullanarak kalkanda en fazla yüzde kaç artış olur bi resimde adamın %90 kalkan güçlendiricisi vardı

Son düzenlenen: 3 Eylül 2015
  4. Merhaba ,

Güçlendiriciler 2 çeşittir. İlk olarak 01 olanlar sadece sizi etkiler fakat 02 olanlar hem sizi hem de etrafınızda belli alanda olanlara bir miktar destek verir.

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.