Çifte Hesap Kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•BURSA[TR]16•™ tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Adminlere sesleniyorum zamanında chatte cmye neden ban atıldığına dair iletişime geçip derdimi anlatabilmek için boş bir hesaptan yazmıştım ve sınırsız chat banı atıldı alın buyrun adam çifte hesap takılıyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.!
    nick 1 :GELİŞİRİZZ-ABİ
    nick 2 :GELİŞİYORUZ-ABİ
    N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2020
  2. 12 saatte 19 lvl nasıl oluyor ayrıca??

3. Allah'ın hikmeti işte

4. darkorbit cidden hiç ilgili ve adil bir oyun değil adamlar bugları bilerek bile acıyor olabilir o kadar baskı geliyorki kapatmak zorunda kalıyorlar bug kullananında yanında kar kalıyor o kadar sacma ki

5. çifte hesap kullanımına bişi diyemem ama 12 saatte 19 level yapılır(full arkadaşın varsa)

6. istersen 10 kişi olsun görev almadan lvl almak cok zor hele ilk 19 lvlde imkansız

7. görev katlayıcı diye bişi var haberin var mı? ayrıca görev niye almasın ? şimdi aklıma geldi de eternaldaki bugı yapmış olabilir elit hesabı sıralamada mı?

8. dostum laf anlatmaya üşeniyorum vallahi :) neyse adminler ip den anlar diye düşünüyorum

9. supporta yaz diycekler admin napsın ipyi

10. onu da yaptım dostum boş geçmek yok :)

11. Merhabalar,

Link paylaşımlarınızı Forum Kuralları gereği kaldırdım. Belirttiğiniz şikayetleriniz ile ilgili forum takımı olarak herhangi bir işlem yapamıyoruz. Bu konu ile ilgili Support'a yazmanız gerekmektedir. Aşağıdaki konuları incelemeniz faydalı olacaktır.

İyi Forumlar.