Çifte Kapı Ödül Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve whyustatwt tarafından 7 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. whyustatwt

whyustatwt User

Bir haftaya yayılmış haliyle daha iyiydi tek gün yapılınca pazar günleri oyuna girme, konfi değişme, diroit düzeni değişme bunları yapmak çok zor oluyor. X2 günlerinin tekrar 1 haftaya dağıtılma ihtimali var mıdır ?

2. katılıyorum x2 günü tek gün olunca her zaman aynı tantana oluyor lag sıkıntısı ve dediklerin gibi sorunlar oluyor.

3. Bu seferde rütbeler uçuyor çözümü bu değil

4. whyustatwt

whyustatwt User

Bir bakıma haklı olabilirsin ama rütbeleri uçuran oyuncular pazar günü senin lagdan oyuna giremediğin zamanlarda gene girip kapı dönebiliyorlar ne hikmetse önceden bi olaya şahit olmuştum oyun lagdan oynanmayacak haldeydi kapıdan dahi atlanmıyordu nedense bazı oyuncular istasyon kesebiliyorlardı kapı yapabiliyorlardı ?

5. Dediğin gibi olursa rütbeler uçar ama cumartesi pazar olabilir.

Çift günün hafta içine yansıma sebebi oyun bozukluğuydu oyun düzelmeden kaldırdılar :D

Kaldırmaları iyi oldu rütbeler uçmaya başladı.

2 gün olsa iyi olur.

6. whyustatwt

whyustatwt User

2 gün olması da iyi bir seçenek olabilir malum kişiler ilk gün yapar normal oyuncular sonraki gün yapar. Bu soruna acil bir çözüm bulunması gerekiyor.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İçerik yeni kaldırıldığını ve hafta içi de X2 olması durumunda rütbe puanlarının cidden çok fark yaratması sebebi ile tekrardan getirileceğini düşünmüyorum. Ancak Merkez Ekibin bu yönde kararı ne olur bilemeyiz.

İyi Forumlar.

8. Agır_TR

Agır_TR User

modum ozaman komple kalksın yav sizin baglantınız var yazında kalksınsu olay

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Böyle bir durum olacağını düşünmüyorum. Hem bakım çalışması yapılacak bakalım son durum ne olacak.
    Cesur pilotlar,

Yarın sabah yalnızca TR3, TR4, TR5, RU1, PL3, ES1 ve İNT14 sunucularında birkaç saat sürecek bakım çalışması yapılacaktır.

Planlanan bakım süresi tüm sunucular için 10.11.2020 tarihinde saat 09:00 (Türkiye saatiyle) ile 15:00 (Türkiye saatiyle) saatleri arasındadır.

Bu bakım sürecinde, bazı sunucu arka plan çalışmaları yapılacaktır.

Not:
    • TR3 sunucusu ile birleşmiş olan TR2
    • TR4 sunucusu ile birleşmiş olan TR6
    • TR5 sunucusu ile birleşmiş olan TR1
    • PL3 sunucusu ile birleşmiş olan PL2 ve PL1
    • ES1 sunucusu ile birleşmiş olan ES2, ES3 ve ES4
    • INT14 sunucusu ile birleşmiş olan INT13, IT1, İT2, İT3 ve ASİA sunucuları da bu bakım çalışmasına dahildir.

İyi forumlar

İyi Forumlar.