Çifte kazanc bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mfrkn01 tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mfrkn01

mfrkn01 User

Cifte kazanc günü yani bugün 2 tane lamda kapısı yaptım sadece normal ödülleri geldi x2 ler yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2018
  2. x4 hariç her şeyi 2 katı veriyor. neyin x2 sini alamadın

3. Fren

Fren Guest

Merhaba,

2 tane aynı konudan açtığınız için bu konuyu kapatmıyorum ve diğer konunuzda yazdığım şeylerin aynısını yazıyorum;

Çifte kazanç gününde Uridium ve x4 mermisini 2 ile katlanmamaktadır. Şuan çifte kazanç günü diye gözüküyor sistemde. Uridium ve x4 hariç diğer kapı ödülleri 2 kat gelmesi lazım. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız bunların dışında, lütfen Support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar...

JUPlTER bunu beğendi.
  4. kronos kapısı için verilen parça iki tanemi veriyor yoksa bir tanemi..çifte kazanç yazdığına göre iki tane vermesi gerekmezmi..

5. kronos için parçalarda birer tane geliyor diye biliyorum

gergedansürücüsü bunu beğendi.
  6. Sadece TP, ŞP ve veriyorsa Korsan kutusu, Arge iki kat olur diğer her şey normal verilir. Kronos parçası da normal verir yani 1 tane olur .Genellikle Cumartesi günleri kronos 2x etkinliği oluyor sadece o gün kronos parçalarını çift verir o günde diğer şeyler 2x gelmez sadece parça gelir.

7. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Çifte kazanç günlerinde normalde 1 kere veriliyor fakat bazı günler kronos kapısı çifte kazancı oluyor o günlerde iki parça geliyor bir kapıdan.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.