çifte kazanç günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαтιℓ~νѕ~мαктuℓ tarafından 7 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alpha Beta ve Gamma kapılarının son dalgalarına kadar gelsem ve çifte kazanç gününde o kapıların son dalgalarını bitirdiğimde alacağım ödül gene 2 katı mı olacak yoksa en baştan sırf o günde mi yapmalıyım ?? Bir sorum da alacağım uridium miktarı da 2 katı oluyor mu ?..

2. IIFSMII

IIFSMII User

Uridium miktarı ve ucb miktarı artmıyor. Son dalgayı çifte kazanç gününde yapman yeterli.

3. Hangi aşamada olursan ol kazançlı günde sonlandırmış olman mühimdir. Uri ve x4 hariç diğer ödülleri 2 kat alırsınız. Bence x2 olduğu günden önemlisi kronos gününde tamamlamak zira a b y kapısının extra bir getirisi yok a b kapısı için kronosa 2şer parça almak daha karlı.

Son düzenlenen: 7 May 2018
  4. Oohhhooo ne anladım ben bu işten en önemlilerini vermiyor bana .. Teşekkür ederim cevaplar için konu kilitlenebilir

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir...

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.