Çifte Kronos Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALİRIZAAKMAN tarafından 4 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bu haftasonu çifte kronos günü yok var mı eğer yoksa hangi hafta gelir bilgi verebilir misiniz teşekkürler.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Takvimde geleceğine dair bir işaret bulunmuyor. Ama bu gelmeyecek anlamına gelmesin siz sadece oyun ana sayfasını takip edin hafta sonu.

İyi Forumlar.

3. Z3C6

Z3C6 User

Merhabalar,yeni konu açmayı bilmediğimden sizlere sormak istedim arkadaşlar,18 adet kappa tamamladım,3 tane herkül alabildim,acaba nasıl bir yol izlemeliyim,illa parayla mı satın alayım,nasıl tamamlayabilirim onları? Teşekkürler..

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Yeni Bir konu Açma Burada bakabilirsin.

Daha geniş bilgi için Forum Kullanım Kılavuzu Klavuzumuza bakınız.

Herkül için en mantıklısı Hafta sonları çifte ödül günün de yapmanız daha iyi olacaktır. Bir yerine iki Herkül alırsınız.

Bunun yanı sıra Şu an etkinlikten Herkül veren Etkinlik Görevi var onu da yapınız.

iyi forumlar.

5. Z3C6

Z3C6 User

Kanun Admin teşekkürler ilginize..18 de 3 için de şanssız biri olduğumu sizde kabul edersiniz umarım ? :)

6. KANUN

KANUN Guest

Aslında Zeta ve Kappa kapısı ne kadar çok yapılır ise sizin için daha faydalı olacağı kanısındayım.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.