Çifte ödül günleri hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tostburak tarafından 1 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tostburak

tostburak User

ya cidden bazılarınız için çok mantıksız bir soru olabilir ama şu ana kadar 7 zeta yaptım sanırsam 8.ye de şimdi girecem ama ilki haricinde hiç havoc vermedi oyun bana özellikle hepsini x2 günlerinde yaptım ki ödülü de havocu da katlayam ikiye ama dediğim gibi havoc çıkaramıyorum normal günlerde yapsam gelir mi ya ne bilim özellikle şu etkinlikte yap dahaçok gelme şansı var dediğiniz bir olay var mı

2. bılmıyorum belkı sıınle alakalı
    ama ben bır arkadaşın taktıgını denedım ve oluyor baskasına da soyledım 2 mız de ıkıser zeta yaptık 4 zeta aldık yanı bu taktıkle bos cıkarmadık dedıgım gıbı bence taktık ama belkı de benım hesaba ozgu bır seydır
    bu taktıkten once 3 zeta yaptım bos bu taktıkle 2 zeta 4 havoc

3. aykude

aykude User

tamamen şans, 1 ay önce 6 zetadan 2 tanesinde çıktı 2 hafta önce 6 taneden 1 tane çıktı. eğer son bossu sibelonitler gelmeden kesersen havoc %100 atıyor diye biliyorum ama o kadar güçlü birisinin de havoca ihtiyacı yoktur zaten

4. ateistkeci

ateistkeci User

Sonda gelen yaratığı Sibelonitler gelmeden kesme mevzusu söylentidir büyük ihtimalle öyle bir şey yok çünkü :)

5. 55 zeta yaptım 32 havocum var, şans işi.

6. Aliens

Aliens User

Zeta'dan nefret ediyorum! :D Ben tamı tamına 49 Zeta'da 9 Havoc çıkarabilmiştim. :confused.: Mavi Korsan Ganimetinden Havoc çıkmasa kim bilir kaç Zeta sürerdi fullemem. Ama sonra yaptığım tüm Zeta Kapılarının en az %90'ı Havoc verdi. :eek:

Bence bu kapı fulleme esnasında gıcıklık yapıyor, sonrasında göreceksiniz yağdıracak size. :D

7. tostburak

tostburak User

aynı şey apis zeus ve lf4 içinde geçerli zeus gününde 100 kasa açtım geçen hafta 4 apis 1 zeus verdi lf4 yok şans işi evet ama kasılmamı ve gemimi geliştirmemi engelliyor bu şanssızlık düzeltmenin bir yolu yok mudur

8. Havoc çıkardığın yıllar biraz eski senin muhtemelen. O zaman şans daha azdı, normaldi yani :D

9. Dostum havoclarım full fakat arkadaslarında dedıgı gıbı kristallinlere gelmeden en son waveye kesersen bence kesin düşüyor dün 4 tane zeta yaptım 8 tane düştü ihtyiacım yok ama ne zaman zeta yapsam düşüyor
    biraz gemin iyiyse mesela şey yapıyorum 400 tane seprom bekletiyorum ustumde kalkanı kalmadan 1 tane yaratık bırakıyorum 100 tane atıyorum roketle son yaragıı olduruyorum kalkanı kalkıncada güve olarak x4 x6 sıkıyorum biraz gemin iyiyse sibelonitlere bile gelmeden kesersin vede havoc düşer

10. Ben saimonlar geldikten sonra patlatıyorum devoyu sibelonitlere gelmeden. Sanırım siz daha saimonlar gelmeden patlatıyorsunuz devoyu :confused.:

11. geçen gün yanlıslıkla saimonlara gelmeden patlattım scrap ıhtıyacım varda hatta dalmışım :oops:

12. Aliens

Aliens User

Ben 2015 yılında fulledim. Son Havoc'um DO'nun 9. yıl dönümü, yani 11.12.2015 saat 05:35'ti.

13. havoc ihtimali düştü artık önceden herkülü fulleyemiyoduk şimdi tam tersi bende arka arkaya 6 kere alamamıştım sonrasında üst üste 3 kere vermişti.

14. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Kapılarda özel ödül düşmesi tamamen şansa bağlı bir durumdur. Siz çift ödül gününde yapmaktan vazgeçmeyin. Ben 5 zetada 10 havoc alarak tamamlamıştım mesela :) Zeta kapısı havoc vermese bile diğer içerikleriyle gayet karlı bir kapıdır. Yaptığınız zetaların yararını ilerleyen zamanlarda göreceksiniz :) Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Fatih_beytr4 ve tostburak bunu beğendi.
  15. IDR0

IDR0 User

Benimde bu konuda şöyle bir teorim var:

Tamamen olay şansa bağlı bu bir gerçek ama kristaline gelmeden önce en az yarı hp' ye kadar getirebilirseniz de çok yüksek ihtimalle havoc,Cyborg,mimesis felan atıyor. Belki de benim düşüncem tamamen huravedir yine tamemen şans faktörüdür ama bu yol ile şuan havoclarım full ve Zetadan Cyborg düşürdüm.
    Sırada Kappa kapısı var, orda bakalım neler olacak.

16. tostburak

tostburak User

gemim iyi olsa havoc fullemeye çalışmazdım :D ama gene de teşekkür ederim

teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2020
  17. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.