Çifte ödül günlerinde Uridium

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ataberk200221 tarafından 20 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20.12.2020 tarihinde(bugün) yaptığım alpha kapısında 20.000 uridium aldım. Sorun şurada 40.000 olması gerekiyordu. Bugün galaksi kapıları çifte ödül günü. Gece saatlerinde tamamladığım zeta kapısında çifte ödül verdi. Ama alpha kapısında vermedi. Bu durumun incelenmesini ve hesabıma 20.000 uridium aktarılmasını talep ediyorum. Yetkili kişiler ilgilenirlerse sevinirim.

2. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

dostum çifte katlayıcı ödüller ''Tecrübe puanı, Şeref, Hercul,Havoc'' gibi benzeri şeylerde geçerli x4 lazeri ve uridiumda geçerli değil.

Luminous bunu beğendi.
  3. Ayrıca kapının uridium hariç verdiği diğer ödüllerin x2 olup olmadığına dikkat etmedim o da incelenirse sevinirim

bunu bilmiyordum

yıllar önce oynadığımda uridiumda da vardı yanlış hatılamıyorsam 3-4 sene önce

konu kitlenebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2020
  4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Tüm kapılar ve Çifte Ödül Etkinliği esnasında verdikleri ödülleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü S.S.S

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.