Çifte ödül günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 11 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1feder

1feder User

bugun pazar degılmı gece 12 den sonra zeta dondum kapı katlamadı arkadas bu ne iştir bug mu ne

Bir günlük dosyası aldın.
    1.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 608 Şeref Puanı eklendi.
    2.500.000 Credits kazandın.
    1.024 Uridium kazandın.
    Zeta Kapısı tamamlandı.
    UCB-100 türü lazer cephanesinden 25.000 adet aldın.
    50 günlük dosyası aldın.
    25 yeşil ganimet anahtarı aldın.
    Eksen Işın Regülatörü için maksimum tutara ulaşıldı.
    15 Bölünme Kristali aldın.
    6.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 237.600 Şeref Puanı eklendi.
    35.000 Uridium kazandın.

2. .Senfoni.

.Senfoni. User

Takvime bak, bugün çifte ödül günü değil, haftaya var çifte ödül.

3. emperyan

emperyan User

Reis bence yapmadan önce forumdan takvime sürekli bakmanı öneririm .

goliat0 bunu beğendi.
  4. 1feder

1feder User

reisim bu nasıl iştir 2 ay once her hafta sonu pazar katlayıcıydı bu nece saçmalıktır derhal kapımı geri yukleyın odullerı de alın

5. 2 aydan fazla süredir bu uygulama var siz dikkat etmemişsiniz. Ayrıca kullanıcı hatası olduğundan iade yapamazlar. Haa yinede istiyorsaniz burası yeri değil supportta yazmanız gerekiyor.

6. ateistkeci

ateistkeci User

Kapıyı yaparken senin dikkat etmen gerekiyordu bu yüzden herhangi bir iade olmayacaktır bence

7. 1feder

1feder User

bay kendini cok bilmisler 6 ay uzerıne gerı dondum nıye ekran kartım bozuldu dıye yaptırınca yıne oynamıcam boyle giderlerse peki niye special wikends yazıyor yuzde ısareti var kapılarda

8. Anasayfada ve galaksi kapılarda x2 gg olduğunda gözüküyor. Dikkat etmen gerekirdi. Ayrıca bahsettigin etkinliğin x2 ile alakası yok. İkisi ayrı etkinliktir. Galaksi indirimide ayrı etkinliktir.

İşine geldiği gelmedigi gibi cevap veriyorsun. 2 ay önce şöyleydi, 6 aydır bilgisayarım bozuk bana hikaye anlatıyorsun gibi geldi.

Dogru yada yanlış burdan yardım zaten alamazsın. Supportta yazman gerekiyor. Yine dedigim gibi kullanıcı kaynaklı hatalarda iade yapılmıyor.

9. 1feder

1feder User

kardaş arkadaş sen user sin modarator musun sana ben hikaye anlatırım ama şartlar el vermiyor

10. ateistkeci

ateistkeci User

Özel ödüllü hafta sonunda bazı kapılara kapı içeriğinin dışında ekstra ödüller geliyor ve yüzde işareti hafta sonu indirimi olduğu için var

Ayrıca X2 olduğu zamanlar kapılarda "Bu gün pek çok GK ödülü ikiye katlandı." şeklinde yazı oluyor

11. 1feder

1feder User

eski köye yeni adet gelmez

12. *EFSANE*

*EFSANE* User

takvimi takip etmiyorsan eğer gg kısmına girdiğin zaman çift kat olup olmadığı yazıyor ordan kontrol edebiliirsin.

13. Bir soru soruldugunda illa moderatör cevap verecek diye birsey yok. Moderatörün sana diyeceğinden farklı birsey söylemiyorum.

Verir verin sen anlat hikayeyi

14. ahashhahsahhaddhhashsd

ateistkeci bunu beğendi.
  15. goliat0

goliat0 User

Reis dedikleri gibi nerdeyse 2 aydır var bunun yapılma sebebi her hafta sonu kapılarda X2 olduğu için yığılma olmasıydı. Bu yığılmadan dolayı çoğu kişi ne kapı yapabildi nede oyun oynayabildi , kapıları hasbelkader bitirenlerin bazılarıda ödüllerini alamadığı oldu. Bu tür sorunlardan ötürü çok yığılma olmaması için hafta içi X2 düzenlemesi getirdiler bunuda 1 hafta X2 -- 1 hafta normal ödüller olarak ayırdılar.
    İşin özeti yanlış zamana denk gelmişsin öteki türlü bu gün kapıyı bile yapamazdın lagdan dolayı. Burada kapı ödülü ile ilgili sorunu değilde "LAG" ile ilgili sorunlarını iletirdin.

ateistkeci, necross ve emperyan bunu beğendi.
  16. 1feder

1feder User

biz bu oyuna dun baslamadık ki kapı yapamıyalım lagdan dolayı , bırak bu işleri dostum

17. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çifte ödül günü olmadığı için normal ödül almışsınızdır. Çifte ödül günlerini kendiniz takip etmeniz gerekmektedir. Bu sebeple kapınızın iadesi gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca size doğru bilgiyi vermeye çalışan arkadaşlara karşı üslubunuza dikkat ediniz.

İyi forumlar.

ARCHERGZİRO ve ateistkeci bunu beğendi.
  18. 1feder

1feder User

haftga içi bonus kapı yapardım başkan geri alın geri verin zor bişe değil

19. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Böyle bir durum söz konusu değildir. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.