çifte ödül günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Berkay57 tarafından 8 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

çifte ödül günleri uzatılsın 1 gün çok azdır lag yüzünden zor oluyor

1. evet bençe olsun

100,0%
  2. hayır zorla yapmak daha güzel

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar bildiğiniz gibi çifte ödül günleri gene pazar günleri tek yapılabiliyor buda çok can sıkıcı bende zaten lag var düşünün galaksi kapılarına 1 kere basınca en az 3 saniye tekrar basmayı bekliyorum ve bu sorun sadece bende olmuyor herkeste oluyor zar zor kapı acıyoruz zaten birde sadece pazar günleri tek çifte ödüldü eskisi gibi olsun bence kapıya girerkende lag var 15k lık kapıyı 40 dk dapıyoruz 1 kapı tek değilki idare edelim mesela benim çifte ödül günlerinde en az 10 kapı yapmam gerek bütün günümüde kapılarda geciremem bunun içinde sizinde desteğiniz lazım şikayetlerimizi dile getirelim merkez ekipte bu durumu bir daha düşünsün destekleriniz için şimdiden teşekkürler

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Yaşanan sorunlar raporlanmış ve raporlanmaya devam etmektedir. Bu süreçte çözücü etken olması adına bakım çalışması yapılacaktır.
    Cesur pilotlar,

Yarın sabah yalnızca TR3, TR4, TR5, RU1, PL3, ES1 ve İNT14 sunucularında birkaç saat sürecek bakım çalışması yapılacaktır.

Planlanan bakım süresi tüm sunucular için 10.11.2020 tarihinde saat 09:00 (Türkiye saatiyle) ile 15:00 (Türkiye saatiyle) saatleri arasındadır.

Bu bakım sürecinde, bazı sunucu arka plan çalışmaları yapılacaktır.

Not:
    • TR3 sunucusu ile birleşmiş olan TR2
    • TR4 sunucusu ile birleşmiş olan TR6
    • TR5 sunucusu ile birleşmiş olan TR1
    • PL3 sunucusu ile birleşmiş olan PL2 ve PL1
    • ES1 sunucusu ile birleşmiş olan ES2, ES3 ve ES4
    • INT14 sunucusu ile birleşmiş olan INT13, IT1, İT2, İT3 ve ASİA sunucuları da bu bakım çalışmasına dahildir.

İyi forumlar

İyi Forumlar.

3. p
    peki bunlar oundaki sorunları çözebilecekmi çözsede ne kadar sorunsuz oynuyailecez şahsen ben fazla süreceğini zannetmiyorum

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yarın sonuçları hep beraber göreceğiz :).

İyi Forumlar.

5. teşekkürler :)

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Dilerseniz konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

7. kilitlenebilir

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.