Çıkan tasarımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .кαяαвαѕαη. tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçen gün Foruma çok sert girdim çünkü gerçekten çok sinirliydim her zaman 2 gün kalan tasarımlar Referee,Kick,Goal 1 Gün kaldı belkide 1 günde değildi bende uridium hep hazırdı indirim çıkınca kapıa bastım ve bütün uridiumlar bitti cumartesi günüydü baktım tasarım çıkmış çok üzüldüm fakat yarın pazar tekrar çıkar uridium çekerim dedim bir baktım gitmiş gerçekten şuan çok sinirliyim ben o tasarımlara hastayım hasta şuan hesabımdaki tüm tasarımlar hezarfen olsun pusat olsun değiştirmeye razıyım görünüşse görünüş ben seviyorumm yani bari bunu yapmayın sayın bigpoint adminleri ve çalışanları ben şuana kadar her hafta hesabıma 50 tl geçmişten bu güne toplam 1.000-1.100 TL Para yatırmış insanım gerekirse Goalı parayla tekrar çekerim ama çıksın lütfen gerçekten olmuyo :(

2. Etkinlik düzenleniyor tekrar cıkıcak tasarım.

Keyifli Oyunlar

3. Tamamda ne zaman çıkacak bari özel olarak tek bana söylesinler adminler gerçekten ben kafayı yerim yani goalın teki sayfada 250tl ye çıksa almaya razıyım ya ben 4 gündür uyku uyuyamıyorum.

4. Abartmışsın ne gerek var ihalede aynı özelliği veren tasarımlar 10bin crediye gitmiyor.

5. Etkinliğin ne zaman cıkacağı hakkında bir bilgim yok. Ama yakın bir zamanda tekrar cıkartıcaklar. Bunun için takipte kal tasarımalrın Golem bot ve maçlarla alakası var.

Keyifli Oyunalar,

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kesin birşey söylemek yanlış olur.Etkinlik olur gelmeyebilirde bilemeyiz bunu.
    Maalesef yapabileceğimiz birşey yok . Bizimde geldiği zaman haberimiz oluyor.Takip etmelisiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.