Çıkmayan Modüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eskioyuncu27 tarafından 13 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun sağolsun nasıl kodlanmışsa 3 etkinliktir sadece bir tane %19 hp modülü çıkarabildim centuriona.Etkinliklerde 20 anahtara açılan bütün modüllerin açıklamasında orcus ve centuriona çıkma ihtimali daha yüksek yazsada bana nedense açtığım 24 modülden sadece 1 tanesinde yanlış duymadınız sadece 1 tanesinde centuriona hp modülü çıktı .Geri kalan 23 modül ne mi ???
    Nostromo Envoy (kimde varsa oyunda ?), Liberatör, Nostromo, Phoenix, Bigboy ve düz Goliath ile düz Vega. En yüksek anahtara açılan modüllere böyle dandik gemileri koyup sonrada orcus centuriona çıkar açıklaması yapmak tam darkorbit ekibinden beklenecek bir hareket.Tebrik ediyorum....Kimse bana şans demesin abi 20 anahtara açılan modüle de liberatör koymazsın en azından oynanan gemilerin modüllerini koyar insan.

lEfe bunu beğendi.
  2. dün orcus ve centirona dmg-xt10 da +13 lazer +2 hız çıkardım çöp diye parçaladım haberin olsun.bide orcus ve sayborga +13 npc -1 hız çıktı.onu da sayborg için stabilize ettim 13 roket +4 hıza döndü.roket yerine lazer olsaydı iyi olurdu.neyse oyun müdahele ettmedikçe nasip işi hakkaten.

3. Nasip işi değil saçmalık işi, Şaşırdık mı? hayır..

4. Bu etkinlikten aldığım xt10 lar tamamen çöp çıktı. 2 kırmızı 2 yeşil 2 sarı açtım saçma sapan şeyler geldi. yarına 2 de mavi açarım bakalım ne çıkacak.

5. Bu tarz şikayetler çok var forumda dikkatimi çekti, arkadaşlar darkorbitin şans faktörünü çözememişsiniz, bazısına hiç çıkmaz, bazısına ful çıkar bu iş böyle.., örnek olarak dün açtım hepsini ve çar çöp çıktı ama hepsi orcus ve centorion modulleri, en azından stabilize için iyi oldu, acele etmeyin elbet çıkacaktır, mesela bende de o kadar modulden hiç bir şekilde delme çıkmadı, %4 bile razıyım o bile çıkmadı henüz, sayısal loto gibi şans faktörü var bu oyunda.. bu arada herkese iyi bayramlar.

6. tryhardD

tryhardD User

Beyler bir de xt10 konusundaki bu inat nedir anlamıyorum zpveler gayet güzel özellikler atıyor onlara da şans verin derim hatta onlardan orcus centurion da düşebiliyor düşürürseniz zaten stabilize ederek gayet güzel şeyler elde edebilirsiniz.

7. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Bu tür durumlarda şans faktörü yer almaktadır. Yüzdelik hesaplamalar yapılır ve şansınıza ne çıkarsa. Oyun için herhangi bir fikriniz var ise Güncelle ve Fikir Havuzu'na bölüm kurallarına uygun bir şekilde konu açabilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. HaSNickTR

HaSNickTR User

Bana %18 npc hasarı, %14 roket hasarı, %22 dp çıktı. Şans işi abi 8 modülün 7 si centuriona çıktı. Bu etkinlik baya şanslıyım

9. aimable

aimable User

Hadi şansa çıkmadı sattık XT-10 ları bozduk stabilize edicez diye yükledim bir başkasına 120 parça bol eksili modül oldu, stabilize etmek sağlamlaştırmaktır, daha ezik hale getirip ''şansınıza küsün demek'' ?
    59 tl ye 1 tane XT-10 stabilizasyonu yapmak. Onu çöp çıkarıp sen bunu bu isimle satamazsın o zaman.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  10. sersaks

sersaks User

Stabilizede sadece degerler mi degisiyor , gemi turu de degisiyor mu ?

11. bana da hız çıkmıyor mesela !!!

12. aimable

aimable User

Sadece değerler.. Ama dp yerine hasar , tp , roket hasarı vb özelliklerde değişiyor

13. Mineral

Mineral User

Bana phonex e hız çıkmıştı çoklu modül yanında vuruşu ve dp si düşmüş tek modülde, o gün mutluluktan uyku tutmamis ve yarim saat sonra uyuya kalmıştım.