Cıldırmalık Artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmetcan9711 tarafından 6 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya bu oyna para yatirdiğima bin pişman oldum low yapiyoz oyundan atar kapı gider buga gireriz 2-3 te yeni adamlari görmek istersin görevlerine yardım edersin fakat heryer bot olmus kesecek canavar bulamıyosun bulsan bile lag giriyor oyundan atiyor hadi dön başa KESİNLİKLE DARKORBİT PİŞMANLIKTIR İyi Forumlar

2. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Oyunun alt yapısında oluşan yoğunluk nedeni ile bu tip problemlerle karşılaşmaktayız.Yazılımsal ve server kaynaklı bir problem olduğu için sorunu ancak Almanya çözebilmektedir.Bizlerde birer oyuncu olarak bu durumu yaşamaktayız.Birçok rapor ve birçok şikayet hazırlandı,gönderildi.Gerekli yerlere gerekli mailler ve telefonlar açıldı.Beklememiz gerektiğini,çalışmaların devam ettiği yönünde bilgiler paylaşıldı.

Size yardımcı olmak için soruyorum;tam olarak sorun nedir.Belki sizin ile ilgili bir sorun vardır.Tabi ki yardımcı olmak isteriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.