çıldırtan CM'ler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaluz tarafından 16 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaluz

kaluz User

chatte ne zaman cm'lere soru sorsam görmezden geliniyom,en son yine soruyom cevap yok,soruyom cevap yok,sabrında sınırı var cm'e 'sinir'dedim haklı olarak ban aldım.Şimdi neden cm'ler beni görmezden geliyor,ellerinde cevap verilmeyeceklerin listesi mi var,ya bari cevap vermeyecekse bunu belirtsin beni bekletmesin.Zorla ban almam için cabalıyorlar adeta,tekrar ediyorum kısa bir 'sana cevap yok'a razıyım,chatten çıkar işime bakarım ama görmezden gelinmek zor-sinir bozucu. Bu duruma bir çare yok mu.Bu sorunu merkeze iletmeniz münkün mü?

2. CM ' ler aslında Chat üzerinden sorulan oyunla ilgili sorulara cevap vermek zorunda değil.

Zaten çoğu zamanda foruma yönlendirirler.

Merkeze iletmek için

Support ile iletişime geçip , İlgili kanıtlar ile şikayette bulunabilirsiniz.

3. kaluz

kaluz User

O zaman kimseye cevap vermesinler.'pc'im sağlam,cerezler temiz ama durduk yere donuyom,bu benden mi sizden mi kaynaklanıyor?'sorusuna cevap alamıyacaksam,chattı kaldırsınlar...

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

cm ler chatte sorulan sorulara cevap vermek zorunda değillerdir sorularınız için foruma konu açmanız gerekir ek olarak cm şikayetlerini supporta yapabilirsiniz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.