Çılgın Cubi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLADE-OF-ARTEMİS tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaslar vr modlar.

Bu gece saat 7 de (usa Servere gore) çılgın cubikon vardı. Fakat az önce anasayfada sag tarafta etkinlikler kosesine baktigimda orda goremedim. Kaldirildimi veya iptalmi oldu ? Cevaplarınız icin teteşekkürler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben de sizin gibi bu tur etkinlikleri takip ediyorum yanliz ben bugun oglen anasayfada ice metoroidin 19-21 saatleri arasinda oldugu yazmaktaydi degismis olabilirmi bilmiyorum sabah saatlerinde siz baktiginizda cubi yaziyorsa bilemiyorum oglen degismis olabilir.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İlave olarak bugün Ice meteoroids günüdür.Etkinlik Ana sayfada halen mevcuttur.

Keyifli forumlar.

4. Fakat sabah cubikon vardi ? Degistimi onu merak ediorum ona gore etkilige katilcam. Kacirmak istemem

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sabahleyin de aynı idi,yanlış görmüş olabilirsiniz.Hatta bir üyemizin sorduğu buradaki konuya saat 09,30 cevap verirkende ana sayfadan kopyalamıştım.

İyi forumlar.

6. Ben eminim yani kesin öyleydi 05.12 tarihinde saat 7.00 pm 11.0pm arasi cubi vardi. Bi araştırırsaniz sevinirim

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Etkinlik olarak sadece çılgın cubi etkinliğine katılırım düm akşam çılgın cubi görünüyordu deminden beri ona hazırlanıyorum hatta biraz önce cubi kesmeye gittim ama normal cubi olunca ana sayfaya baktım etkinlik değiştirilmiş değiştirilmesinin nedenini merak ediyorum oyundan soğudum bir anda kafasına göre takılıyor oyun yöneticileri.

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Etkinlikler sistem tarafından atanıyor oyundaki oyuncu çokluğuna göre değişebiliyor bunlar bizlerin ve adminlerin ayarlaması değildir.

Keyifli Forumlar

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bende gördüm sabah cubikon bardı okuldan döndüğümde baktım ice meteroid 1 hafta önce felanda böyle olmuştu çılgın cubi yerine başka bir şey koymuşlardı.

10. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

cılgın cubikon özellikle kami atarak kullanıp fazla uri verdiğinden baktılar millet güzel kazanıyor nasıl engelleriz diye düşündüler, 3 kere dikkat ettim 3 ündede saati değiştirdiler...Buradaki forum modlarının cevapları sıradan ve geçiştirmek adına...Ben bu oyuna para veriyorum orada 19.00 da Türkiye saatiyle 20.00 de yazıyorsa DEDİĞİNİZİ YAPIP SÖZÜNÜZÜ TUTUN...Milletle kafa bulmayın yok şöyle oldu yok böyle oldu diye...Eğer bir kere daha saatinde cubikonu vermezseniz silerim bu hesabı oyundaki beleşçilerle devam ederseniz...

11. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende esefle kınıyorum çılgın cubi etkinliğinin iptal edilmesini meteroid etkinliği bana sıkıntıdan başka birşey vermiyor koca haritada onu bulup sıkana kadar 10 kişi çörekleniyor çoğunda yanına gittiğimde canı azalmış oluyor 2-3 sıkımda patlıyor üstelik mini icy ler doluyor her tarafa kendi savaş istasyonumda bile tamir olamıyorum sıkıyorlar sürekli.

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakiniz bize karsi alinan tepkileri anlamiyor ve siz bu sekilde yazdikca daha cok uzuluyoruz elimizden gelen sikayetlerinizi iletmek ama oyuna ve gidisatina bizler birsey yapamayiz ne nasil olmustur neden degistirilmistir bilemeyiz ama sikayetinizi iletecegiz lutfen bu sorun dahilinde biraz daha sabirli olunuz ve yazilarimizda birbirimizi kiracak usluplarda bulunmayiniz konuyu kapatiyor ve gerekli iletimde bulunuyorum ama suan.gozuken etkinlikler ne zaman degisir yada degismez kesin bir sey diyemem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.