çılgın cubikon ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Я•A•H•A•T•S•I•Z tarafından 16 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu çılgın cubi etkinlini boşa çıkarıyorsunuz ışığı gören geliyor adam gibi kasılamıyoruz ya çıkaracaksanız bu etkinli ayrı bi harita yapın acm albay ve üssü rütbeler giremesin yada birdaha çıkartmayın lütfen resmen rezillik ya düzgünce kasılamıyoruz boşa çıkıyor etkinlik lütfen o etkinliği çıkaracaksanız ya ayrı bi harita yapın belirli rütbeler girebilsin yada hiç yapmayın benim fikrim bu saygılar ..

2. katılıyorum

3. freefreef

freefreef User

kardeşim iyi demişsin de o adamlar olmasa nasıl keseceksiniz cubiyi ? protegitler zaten 150 200 k civarı atıyor bu bir. ikincisi her albay full olacak diye bir şey yok, uzay pilotu rütbesindeyken bile full olabilirsin. yani iyi olmanın rütbeyle alakası yok.

4. kardeşim amaç zaten cubiyi kesmemek pet atıp protegitle kasılmak bu etkinliğin amacı bu + acm albay ve üzeri rütbelerdeki kişiler gelip cubiyi kesiyor bu etkinlğin amacı cubiyi kesmedn pet atark kasılmak anlatabildimmi ?

5. lordm0zart

lordm0zart User

yada cubikonun canını artırabilirsiniz 3 4 katına kadar millet geliyor 50 kişi 30 saniye olmadan patlıyor cubi 3 4 katına çıksın bakalım o zaman pet atıp kasılsalar kasacakları urinin 20 katını alacaklar ama

6. Etkinlik şimdiki haliyle iyi değiştirilmesi / kaldırılması taraftarı değilim açıkçası.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Şikayetmi ediyorsunuz fikirmi tasarlamışsınız karışmış.Lütfen düzenleyiniz mesajınızı aksi takdirde kilitleyeceğim konuyu !

8. sayın modum bu etkinli ayrı bi harita yapın acm albay ve üssü rütbeler giremesin diyorum çünki yüksek rütbede olanlar 2 saniyede kesiyorlar gelip x4 leyerek hiç deilse düzgünce kasılabiliriz ayrı bi haritada çıkarılırsa iyi günler

9. Bence iyi bir etkinlik. Grupla girip kamikaze attığımızda tek cubiden 1000-1300 uri kasabiliyoruz. Yeni harita çıkartılması da çok zor bir şeymiş. Herkes bana bunu söylüor.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.