Çılgın cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ForceShielder tarafından 26 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, Artık çılgın cubikon gününü ve spaceball günlerinde oynamayı düşünüyorum.Neden diye sorarsanız 250 k uriyi normal sartlarda cubi ve tallon keserek vb 8 günde yapmıstım.Ama dünki çılgın cubikon etkinliğinde 370 k uri kastım tabi uykumdan oldum o başka ama :p Sorum gecenki 250 k uri ile 1 zeta yaptım cıkmadı havoc ve yenisini oluşturdum ama x2 gununde yapacagım.Çıkmayan havoçtan sonra sinirlenerek anahtar alıp lf4 gununde actım yaklaşık 300 kutu, 4 lf 4 çıktı.Bundan sonra ilk önce lf4 lerimi fullliyeyim yoksa zeta mı?Bu arada lf-4 sayısı 19 oldu ve spectrum tasarımı cıktı sonunda :)

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Size tavsiyem ilk önce Zeta yapmanız. Çünkü bu kapıdan Havoc alamasanız bile 25 anahtar ve 52 günlük dosya alıyorsunuz. Ve x2 zamanı yaparsanız Havoc çıkmasa bile inanılmaz karda olursunuz.

İyi forumlar dilerim...

3. BETELGEUSE moderatörümüz haklı ayrıca normal günlerde oynamayı bırakma oyunun zevkını ve tadını çıkar klandaki arkadaşkarınla guzel vakıt gecır.

BETERBÖCEK ve ÇİZGİ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.