çılgın cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler s.a çılgın kubi kalktımı bilen varmı 2 aydır denk gelmedim.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Oyunda uri kasabileceğimiz her etkinliği kaldırdılar çılgın cubide kalktı o yüzden.

lllecelll bunu beğendi.
  3. lllecelll

lllecelll User

bu yeni görevler geldikten sonra çılgın cubiyi kaldırdılar klasik darkorbit kurnazlığı işte :cool:

4. uzayl80

uzayl80 User

paşa uriyi normal npc keserekde kasabilrsin talin talon lokum 4-5 haritası gibi gerci ben etkinlik görevlerini yapmadım işime yarayanları yapıyorum sende öle yap derim

5. Bilmiyodum çılgın cubinin kaldırıldıgını kimsenin dogru dürüst katılmatığı istila dururken herkesin katılmaya gayret gösterdigi çılgın cubiyi kaldırmak ilginç..

DraydiBoy bunu beğendi.
  6. eskisi gibi değil oyun kasıyor bence o yuzden kaldırdılar

titans___ bunu beğendi.
  7. titans___

titans___ User

kasyor diye zaten millet direkt cubiyi elitliyor bence rütbe kasmasınlar diye falan ben mayınlayıp arada düşman gelirdi sonra cubide pet atardım baya iyi kasardım da sonradan çok kasmaya başladı hareket etmek baya zor oluyor bir ara 5-3de interceptörler bir çoğaldı tekdim attıkca çıkyor o zaman iyi uri kassmıştım ve bostalonlar o etkinlikde hep uyrdu öle keserdim

8. anakin5555

anakin5555 User

a.s amaç gene zorlaştırmak

9. Mcqeen

Mcqeen User

Bu etkinlik bu oyunu kaldırmaz saten oyunda hiç bir şey yokken kasıyor bazı günler.

10. adam yok çok kasıyor bu ne yahu kasma çözülmesi lazım bir an önce

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.