ÇILGIN CUBİKON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 10 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

bu çılgın cubi neden gelmiyor yeni görevler geldi geleli ortadan kaldırdılar güzel bi etkinliğimiz vardı onuda aldılar darkorbitin bu açgözlülüğü ne zamana kadar sürecek?

2. bazı kansızlar çılgın cubide ezik gemi getirip başkasına kestirip şikayet ettirip banlattırdığı için kapattılar

3. hadiya :eek:

4. bide cubiye sıkıp hemen kesiyorlar bir şeye benzemiyordu, protegitlere pet atarak uri kasılması gerekiyor, ama kimse dinlemiyordu, iyi oldu kaldırıldığı, sinir oluyordum :)

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Benimde çok sevdiğim ve gelmesini istediğim bir etkinlik.

Nedense uzun zamandır gelmiyor.

Bunu raporlarımızda belirtelim umarım gelir.

İyi forumlar..

lllecelll bunu beğendi.
  6. lllecelll

lllecelll User

sağolun modum..

7. takemyhard

takemyhard User

progetit görevi geldiğinden beri o etkinlik kalktı ; kaldırmasalar 2 etkinlikte herkes tamamlardı görevi...

8. oben

oben User

bu bir varsayımmı yoksa gerçekten gerçekleştimi böyle olaylar.eğer gerçekleştiyse yazık olmuş hiçbir etkinlikten tam anlamıyla faydalanamıyor faydalanmayı beceremiyoruz.

9. modum bu 35 bin tane protekit görevini tek tek elle yapan oyuncular sizce o etkinlik geldiğinde başkalarına beleşe yaptıraklarını sanıyor musun şahsen ben bu konu hakkında çok söyleşide bulundum hiçbir şey yapılmadı 35 bin taneyi günlerimi haftalarımı vererek tek tek tek elimle kestim bu saatten sonra gelse de ya ben yaptırmam dış şirkete yada kendi haritamda o cubiye rsb x4 sıkar direk patlatırım. ben o kadar emek verim benim düşman klanlarım veya dış şirket gemileri veya cubinin etrafını gıcıklıgına mayın döşeyenler vs vs. ben görevimi yaparken benimle o kadar savaştı rahat vermedi zorla bitirdim görevi sonra gelip burda sevinecek beleşe tp şeref kasıp beleşe görev bitirecez düşüncesine izin vermem kesinlikle yok öyle dünya...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.