Çılgın CUBİKON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **FenerBahce** tarafından 15 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çılgın kubikon etkinliğinde kubikonlar sinirleniyomu ne oluyosa bilemem ama cok fazla protegit cıkarıyo.Bazı arkadaslarımızın bende dahil bilgisayarları eski zaten oyunu normal olarak bile zor kaldırıyor cılgın cubikon olunca bilgisayar kaplumbağa gibi oluyo kasıyo laga giriyo oynanmıyor.Benim önerim Çılgın kubikon etkinliğindeki kubikonlar normalinden 4-5 katı daha fazla protegit cıkarsınlar fazla cıkarmasınlar böylece kasma seviyesi biraz daha düşer oyunu oynayabiliriz.Ama suanda kubikonlar 20-21 katı felan cıkarıyo heralde kasıyo oyun oynayamıyoruz bir el atın lütfen açıklık getirin suna.

2. oynama yada 2-7 ye geç zaten cubi kesiolar bişi kalmıo x6 dalan var :D

3. Drowhake

Drowhake User

Hayır bence bu çözüm olamaz.Çılgın cubi gelmeden önce servere res atılıp protegitlerin animasyonları azaltılabilir.Çünkü zaten çılgın cubinin amacı cubiyi öldürmek değil.Protegitleri katledip daha fazla kazanç sağlamak.

4. daha fazla protegit çıkacağını kapılarda ki gibi x2 x3 x4 katı gücünde protegit çıksa?

5. onun amacı zaten protegit kesmek dostum :)

Drowhake bunu beğendi.
  6. yine kes :) nasıl olsa x2 x3 x4 lü protegitler kaç kat güçlüyse o kadar katı ödül veriyor.
    En azından kasmalar azalır.

7. 10 bn protegit görevi var kardeşim :) nasıl kesilecek bu protegitler :)

8. 10.000 protegit görevinin varlığından haberim yoktu. Bu durumda işler değişiyor. Yinede oyun hiç bir şekilde kasmamalı...

9. herşeyini düşürdünmü özeliklerin? kasmaması lazım o kadar ya

10. KARANLIK

KARANLIK User

Bu tür durumlarda oyuncuların bilgisayarının kötü olabileceği düşünülmeli ancak zaten etkinliğe gölge düşürmek istiyenler cubikonu patlatıp etkinliği bozuyorlar.Maalesefki oyum olumsuz etkinlik süresince başka bir haritada durabilirsiniz.İyi forumlar.

11. Drowhake

Drowhake User

Bence başka haritada kalırsak , oyun oynama özgürlüğümüz kısıtlanmış olur.Sonuçta bizde oyuncuyuz.O anlık protegitlerleri sadece isim yapsınlar mesela , ben kamiyi herşeyi hazırlıyorum sonra kasıyor.70 k yediğim gözüküyor vee ölmüşüm o_O

12. Merhaba arkadaşlar,
    Ayarlarınızı düşürmenizi öneriyorum benim bilgisayarım 7 senelik birçok kez yere düştü format atıldı ama ben şu ayarları yaptıktan sonra artık kasmıyor.80 kristallon , 80 sibelonit filan hepsini patlattım hiç kasmıyor.

Ayarlar şunlar,

Ayarlar butonuna tıklayınız > Ekran > Arka görüntü seçeneğini ''Yok'' kısmına getiriniz , Patlamalar seçeneğini ''Yok'' kısmına getiriniz > Bölgeler seçeneğini ''Orta'' veya ''Düşük'' kısmına getiriniz(karar sizin) , Motorlar ''Düşük'' kısımda olsun.Diroidleri göster kısmını devre dışı bırakıyorum ama siz bırakırmısınız onu bilemem.Ama bu görüntüye alışamazsanız yapmayın , yani en azından arka görüntüyü ''Orta'' yapın gerçekten olumlu sonuç gösteriyor.Bunu diğer iki arkadaşım içinde yaptım onlarınkide kasmıyor eğer kasarsa başka sorun var demektir.

Bence okumaya üşenmeyiniz
    İyi oyunlar ve iyi forumlar.

Drowhake bunu beğendi.
  13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.