Çılgın Cubikon :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ════Đ•Я•∑•Д•λλ════ tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle ben burada ilk olarak bir şikayetimi dile getirmek istiyorum.Çılgın cubikon etkinliği diye bir etkinlik var ve bu etkinlik sırasında sürekli oyun donuyor ver hiç gereksiz yere sürekli patlıyoruz oyunun donmasın nedeni ise ekranda gerektiğinden fazla npc olması.Buna Çağre olarak cubikonların içinden yüzlerce progetit çıkması yerine cubikonu kestiğimizde vereceği ödülünü artırmak olabilir.Mesela 1 cubikondan 1.000 uri geliyor bu 10.000 olabilir.Not:Sürekli flash player cökmesinden bıktım :(

♫♪→ѕнιηιgαмι←♪♫мıя™ alıntıdır

2. tabutçu99

tabutçu99 User

aynen çok kasıyorda fikrin kotu

3. Daha iyi bi fikrin varsa söyle kardeşim.

4. AĞIZINA SAĞLIK BE KARDESIM bu oyunda bızımde fıkrımızı alsalar ne kadar guzel olacak umarım bu olaylardan gereklı sonucu cıkarıp oyuncuların ısteklerı ön planda tutlur.

★★★YENİÇERİ★★★---------------TR5

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Peki protogit kalkarsa cubikon nasıl hasar verecek o zaman tek bir kişi alsın ödülü kesen alsın öbür türlü haksız kazanç olur.Oyum olumsuz.

İyi forumlar

6. olabilir fikire katılıyorum + lakin biraz değiştirmek gerekirse fazla progeit cıkması yerine özel 3 progeit cıksa vuruşu ve kalkanı fazla daha iyi olur

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aynen bu şekilde olabilir çoklu saldırı yapabilen 2 3 protegit iyi olurdu.

İyi forumlar

8. Hocam zaten gereksiz npc olduğu için şikayet ediyoruz 1 m protegit yerine koyun 2-3 tane protegit çaksın 250 300k sizde kurtulun bizde kurtulalım en azından Flash ile uğraşmak zorunda kalmayız yaw :D

9. Benim fikrim normal cubikon çkacak normal sayıda protegit fakat oyunun kasmaması için protegitlerin vurusları vede ödülleri artacak canları aynı kalıcak eğer canlarıda artarsa kesmesi zor olur cubi kesilene kadar protegitler pek fazla kesilmez vede etkinliğin bir anlamı kalmaz.

10. Buradaki amaç kamikazeyle protegit kesmektir canının artmasını mantıklı bulmuyorum o zaman tek kamiyle ölme ihtimali olmaz :/

11. kesinlikle katılıyorum ödülleri vede vurusları artması daha mantıklı

12. ByArcher

ByArcher User

Merhaba .

Bencede arkadaslar mesela kalkanı ve vuruşu yuksek 5 adet protegit cıksa ve bunlar da coklu saldırabilse cok daha iyi olurdu. Umarım yetkililer en kısa zamanda bi çözüm bulur ve tam gemi kescekken flash cökmez
    İyi forumlar . . .

13. kardeş gorunmez olabilire patlayınca odul alırız maksat kasmasaın yemin edermki pc kaptıyorum yaw walhi tilahi çekilmez yaw (okuladı hocamın konuşması )

14. propegit sayısı normal cubiyle aynı olsun ama propegitlerin vuruş 2 ya da 3 kat olsun ödül de 2 ya da 3 katı olsun bence daha iyi olur yoksa aşırı kasıyor

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2014
  15. mubarek tr5 globalden hatirladım ++ sana katlıyorum

16. Prophecy

Prophecy User

tabutçu arkadaşımız da kötü diyor nedenini yazmıyor

17. fikir kötü eyvallah o etkinlikte pc kasıyor ama grafikleri tamamen sıfırlayıp oyuncu isimlerini dahi kapatıp kamikazeyle kasılmak müthiş karlı oluyor :D zaten grafikleri katledince kasmıyor da merak etme :D

18. Prophecy

Prophecy User

ben denedim yine de kasıyor

19. ekran kartın ne kadar ona da bağlı olabilir.

20. Prophecy

Prophecy User

valla onlardan anlamam ben ama marka asus g74s

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.