ÇILGIN CUBİYE çozüm bulan genç ►~ içeri ak hacı ~ ►☺

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce

1. olmalı

oy sayısı 1
    12,5%
  2. olmaz ben pc saglam ( acaba ne zamn kadar daynır :D)

oy sayısı 4
    50,0%
  3. fikir tabnı guzel geliştirmeli

oy sayısı 3
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çılgın cubide gostermelik 10 protegit çıksın digerleri kamfle olsun sadece kasma azalır mini haritada gorunur sadece kasma biter pet atınca normal hasar alırlar sadece gorunmezler

2. Geliştirilse güzel fikir aslında :D

3. ben pek bişey değişeceğini sanmıyorum onun varlığı zaten etkileyecektir. görüntüleri basitleşitirilebilir belki. fikir iyi niyetli oyum +1 ama o etkinlikte performansın çok değiştirilebileceğini sanmıyorum .

4. sen + ver bana bırak :D

5. ben geliştirilmeli dedim :)

6. - vermedin o yeter ;)

7. Prophecy

Prophecy User

Gerek yok çılgın cubinin zelliği bu fazla protegit çıkması ayrıca kamufleli protegit de oyunu kasmaz mı? olumsuz oydakine cevap olarak da cubide 40 fps oynuyorum

8. kardeş çılgında kasma var herkezin pc sen kadar daynmıyor

9. Bende olmaz dedim maalesef -1

Kamuflajlı yaratık olmaması lazım.Tamam oyun fazla prodegitden dolayı kasıyor ama kamuflajlı yaratık da olmaz :(

10. kardeş eskisi gibi hasar alcak sadece gormeyceksin

11. Hasar alan prodegit sana ateş etmeyecek mi öyle kamuflajlı bir şekilde senin onu kesmesini beklemez sanırım :)

12. Merhaba ,

Buradaki konuyu inceleyip desteğe oradan devam edebilirsiniz. Aynı tür konuların birden fazla olması yarardan çok zarar veriyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.