cimri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by furkannnnn, Jan 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. furkannnnn

furkannnnn User

arkadaş ben bukadar cimri insanları küçük düşüren emeğini yiyen başka bi oyun görmedim en basit örnek 5 dakika reklam izletti 1 tane galaksi enerjisi verdi yani anlamadığım neyi eksiliyor bu oyunu yapanların en basit galaksi enerjisi verirken bile 1 tane nedir ya insan utanır vallaha ayıp geri kalanı saymaya gerek yok zaten para basan oynuyor gemi fullemek imkansız ne lf4 çıkıyor ne başka bişe oynanmaz bu oyun arkadaş...

skayra1 likes this.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak konuyu yanlış bölüme açmışsınız.Gerekli bölüm genel konulardır.

Ayrıca reklamları izlemek zorunluluğu yok geçmek için videonun altında çıkan gerekli bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İyi forumlar

3. furkannnnn

furkannnnn User

zorunlulugu yokmu yoksa her girişte bu reklamı birdaha görmek istemyorsanız uri satın alın mı var ?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Reklamı görmek istemiyorsanız reklamın alt kısmında bir daha gösterme diye bir buton var orayı tıklayabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. furkannnnn

furkannnnn User

reklam görmemek için para verip urimi almam lazım illa reklam göstermeye tıklayınca uri satın alım sekmesi açılıyor..

6. Merhaba ,

Normal olarak " Bir daha reklam gösterme " kısmına tıklayınca çıkmaması gerekiyor. Tam hatırlamıyorum fakat ilk zamanlar bir kaç defa tıklamıştım bende çıkmıyor. Siz de bir kaç defa tıklayın çıkmayacaktır.

Reklam çıkmaması için illa uridium almanız gerekmiyor.

İyi forumlar.

7. furkannnnn

furkannnnn User

bende farklı oldu sanırım kusura bakmayım sızıde rahatsız ettım oyunu tasarlayan nasıl ısterse oyle oluyor sonucta Allaha emanet olun.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.