Citadel alıp Credi kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

şimdi benim crediyle pek ihtiyacım olmuyorda genelde tüm uriyi anahtara yatırır kutu açarım neyse.
    citadel+vip ile 9 k ambarım oluyor.ticaret modülü 3 ile 11m700 k para geliyor 1 seferde.
    skylabda promerium 60 k var yani 6.5sefer falan yollayabilirim.oda indirim+vip ile 5250 uri ediyor.benim için hiçbirşey açıkcası bu uri.
    82 m credi kasabiliyorum bu şekilde.

şimdi merak ettiğim birşey var.bu promeriumun hepsini yolladım 1 gün sonra fullenir mi promerium deposu yoksa 2 3 gün beklemek zorunda kalır mıyım ? [​IMG]

2. Promerium saatlik üretim kapasitesi 2081 dir 20 lvl se buna göre 10 saatte 20810 üretir 24 saatide hesaplayın işte..

3. Hesapladım saatte 2081 promerium 28.8 saatte 60k depoyu dolduruyor.

4. Skylabinizin leveli 20 ise seprom rafinenizi kapayin bu sekilde saatte 2081 uretir.Ayrica citadelin icin 3-4 tane ambar protokolu de alirsaniz ambari 13.000 lere ulasacaktir.

5. ozanoka

ozanoka User

bende 12 ambar protokolü var ambar 20k oluyor bi atıyorum promerium 30m geliyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.