Citadel ambar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FeNeRLiYiK-[FB] tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba ben citadel alıcam 4000bin ambarı var viplik var 9000bin ambar oluyor 3 adette petin ambar genişleticisi var %12lerden toplam ambarım kaç olur bilen arkadaşlar yardımcı olablirmi :)

2. Yanlıs hatırlamıyorsam 10.000 oluyor

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba;

Citadel ' in yetenekleri bu şekildedir.

Tek başına değilde , Grup halinde kasılıyorsanız bire birdir.

Cubikon , Uber Kristallon gibi NPC ' ler keserken , Grup için Citadel çok iş görür

Bunların Dışında Premium ve Ambar Genişletmesi ile Hangar 9000 bini bulur

Pet ' in Ambar Genişletme Protokolleri ve Depocu ARGE ' si ile bu rakam 20.000 bini bulur

Hızlı Kredi kasmak için bire birdir.
    Sorunuza gelince 12 X 3 =%48 9000 x 48 = 4320+9000= 13.320 civarında olması lazım.

İyi forumlar.

4. saolun modum çok yardımcı oldunuz hesaplıyorum hesaplıyorum yanlış çıkıyo teşekkür ederim :) konu kilit

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ;

Önemli değil,görevimiz.

Keyifli forumlar.

6. Fm konunun yerı degıl fakat bır soru sormak ıstıyorum. Sorum şudur ben supporta şikayet/soru yolluyorum fakat cevabıne nerden bakacagımı bılmıyorum o yuzde buraya yazıyorum.Bu nedenlede supporttan yararlanamıyorum lutfen nerden bakılacagını soylermısınız

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ;

Supporta yazdığınız maillerin başına kısaca sorunuzu belirttikten sonra oynadığınız ülkeyi,dilinizi,serverinizi oyun adını ve ID numaranızı yazarsanız size daha kolay yardımcı olurlar.gelen cevapları ise geminizin kayıtlı olduğu mail adresinden takip edebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

8. Saolun Fm bey

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ;

Sizde sağolun.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.