Citadel den Goliye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado*47 tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi geceler..
    Ben baya yüksek bir Crediye Citadel aldım..
    Şuan Goliath almayı düşünnüyorm..
    Citadel alırken Goliath gitmişti..
    Eğer ki Goliath alırsam Citadelde Goliath gibi kaybolup gider mi ???
    Hangardan seçebilme imkanım olabilecek mi?

2. HolyAshura

HolyAshura User

Ben ne zaman gemi alsam aldığım gemi hangarda duruyor onu seçiyorum diğeri kayboluyor

Yani Goliath'ı alırsın Hangarında durur istediğin zaman seçersin ama Citadel gider.

Sana önerim Ek hangar alırsın Goliath'ı ona koyarsın,Citadelinde durmuş olur.

3. Hadi yaa... Ben Cidate le değilde o kadar kredi bastım ona yanıyorum :)

Hmm ek hangarda gitmeyecekse dediğin gibi yaparım daha mantıklı :) teşekkur ederim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2014
  4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Cevap veren üyemize teşekkürler. Hangarları garaj gibi düşünebilirsiniz. 2hangarınız varsa 2 farklı geminiz olabilmektedir. Sizin yaşadığınız tipteki durumlar için bu hangarlar vardır. Ek bir hangar ile sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. dostum citadelin bir anlamı yok ama sen 2.hangarını al bence yinede gerekcek mutlaka

6. HolyAshura

HolyAshura User

Birde Citadel'e verceğin parayı saklayıp biraz daha biriktirip Aegis alabilirdin.

İşini görür Kasılmada olsun adam kesmede kesemessen kaçmada.

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

O gemilerin hepsi belirli bir strateji ürünüdür. Gereksiz olduğunu düşünmüyorum :)

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.