cıtadel elite

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 9 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55hunter55

55hunter55 User

cıtadel elite almayı düşünüyorum bu gemi hakkında bilgisi olan arkadaşların fikirlerini söylemelerini istiyorum artı yönleri şudur eksi yönleri şudur bu gemi ile kapı yapabilir miyim diroit tasarım yok bu arada lf3 lazerler b02 kalkanlar arkadaşlar gemi hakkında görüşlerinizi istiyorum

2. Cillos™

Cillos™ User

Kasılmak için veya kapı için alıyorsan kesinlikle alma. Ambarı büyük olduğundan skylabden gemiye seprom/promerium çekerken kullanılıyor genelde. Veya savaş istasyonu koruyacaksan da kullanışlı bir gemi. Ama kesinlikle vslik veya kasılmalık bir gemi değil.

3. 55hunter55

55hunter55 User

aegis elit ile kapı yapıyorlar citadel aegis den daha iyi degil mi dp yüksek jen. yüksek

4. Darion26

Darion26 User

Aegis destek gemisi olduğu için kendisine ve dostlarına dp+kalkan basabiliyor hemde kısa sürelerde (%50 yetenek güçlendirici ile 1 dakikada şamandıra, 30 saniyede dp ışını ve 15 saniyede 1 kez kalkan atabiliyor.) :)

5. 55hunter55

55hunter55 User

ben tek başıma oynuyorum oyunu dp ve kalkan basacak dostum yok kendime basarım anca oda 270.000 dp var %100 bassam 540.000 yapıyor citadel dp kadar o mantıklamı aegis alıyorlar acaba ben tak başıma kasılacam zaten aegis alacak kadar da param yok :D

6. Darion26

Darion26 User

Lazer slotları hasar açısından senin için sıkıntılı olacaktır. Ve eksi bir yön olarak citadel her zaman açık hedeftir hatta üstüne grupla bile gelebilirler görev için :D

Cillos™ bunu beğendi.
  7. Cillos™

Cillos™ User

Tek başına kasılırken citadel bir işine yaramaz zaten. 4 yeteneğinin 2si grup arkadaşlarını korumaya yönelik, bir tanesi hızını artırıyor zaten pek bir faydası yok kasılırken. Sadece bir yeteneğin işine yarar 10 saniye filan aldığın hasarı azaltıyorsun.

5-2de korsanda grupça kasılanlar olur her svde. Aegis alırsan onlara can basarak vs. hasarın az olsa bile gruplarına girip onlarla beraber kasılabilirsin.

İlla tek başıma kasılacağım diyorsan goliyle kasıl en iyisi en hızlısı.

55hunter55 ve Darion26 bunu beğendi.
  8. Darion26

Darion26 User

İllaki dayanıklı olmayı istiyorsan hız konfisinde diroitlerin çoğuna kalkan koyup spectrum al. Emin ol çok daha dayanıklı olabilirsin. :)

55hunter55 bunu beğendi.
  9. 55hunter55

55hunter55 User

aegis elit alabilirim ama spectrum almam imkansız o kadar kredi kasamam :d

10. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

al hangara at gece uyurken sevkiyat yaparsin ambar x2 alirsan 8000 civari depo veriyor onun disinda bi enforcer degil.

Cillos™ ve 55hunter55 bunu beğendi.
  11. Cillos™

Cillos™ User

Alacaksan aegis alman ya da goliyle devam etmen senini için daha yararlı olur. Citadel kasılmalık gemi değil ama skylabden sevkiyat yapmak için alabilirsin.

12. 55hunter55

55hunter55 User

aegis elit almaya kara verdim reis

Cillos™ bunu beğendi.
  13. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

full lf3 isen tavsiyem aegis degil goli tasarimi alman, seri kasilmaktan cok canim yetsin diyosan solace kalkana boguliyim istiyosan spectrum, ofansif takilirim diyosan venom yada diminisher lf4 olmadan citadel da aegiste biraz kanser.

55hunter55 bunu beğendi.
  14. 55hunter55

55hunter55 User

10 tane lf4 yapana kadar aegis ile kasılmak 10 tane lf4 ten sonra goli tasarımı almaya karar verdim bilmem yanlış mı düşünüyorum

15. Cillos™

Cillos™ User

10 lf4 yapana kadar açtığın kutulardan biriken teknolojik aletlerle montajdan rahatlıkla 2-3 goli tasarımını birleştirmiş olursun

55hunter55 bunu beğendi.
  16. 55hunter55

55hunter55 User

inş. dedigin gibi olur reis :D

17. ragıp0303

ragıp0303 User

Palada ful hız ile işe yarayabilir avantajı cok az cumartesi 10 k üriyi 4-3 de sandık actım spectrum cıktı sandık ac daha iyi

55hunter55 bunu beğendi.
  18. Cillos™

Cillos™ User

Geçen zeus gününde 100 kutu açtım neredeyse hiç bir şey çıkmadı bana :( Çıkmaya da biliyor. Şanslıymışsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.