Cıtadel Gemisi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FULLTIME0FFTURKEY tarafından 13 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar cıtadel credist ile alacam tabikide uri ile değil :D Neyse cıtadeli olan yazabilir mi memnun musunuz ? Yorumlarınızı Bekliyorum teşekkürler iyi forumlar.

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  2. Kardeş citadel kullanmıyorum fakat oyunun suyunu bilirim.

Şimdi citadel i ne amaçla almak istiyorsun oradan başlayalım.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  3. cıtadel ile baskın yapılır mı onu sole sen önce onu merak ediyorum kardeşim :D

4. Kardeş citadel ile baskına gideceksen işin zor full + full isen rahat fakat değilsen sıkıntı olur.

Muhakak yanında biri olması lazım çünkü citadele tank deselerde asıl tank aegisdir. Citadel konvesyonel gemidir. Support gemisidir aegis gibi.

Dediğim gibi full + full degilsen sıkıntı olur. Hele kalabalık svde oyunuyorsan bu daha da zor olur citadel gorevi yapanlar senin canini sıkabilir.

Onun dışında citadelin yanında 1 aegis bulunması şart o zaman sizi çok zor keserler. Palladiumda baya avantajlıdır.

5. HA pala PALA PALA istediğim buydu dediğin gibi kardeşim fuluz Allaha şükür :)klanda credisti biriktiyoruz günlük gelir 106.487.222 Allaha şükür bunu bulamayanlarda var tr 1 de cıtadeli 1 milyara alıyorlar bu kadar parayıda nereden bulduklarını bilmiyorum sanada teşekkürederim kardeşim beni bilgilendirdiğin için :)

6. Sorun değil görevimiz başkalarına yardım etmek bİlgilendirmektir.

Palladiumda avantajı şu ambarı büyük ayrıca x6 ve x7 de çöp toplayarak credi kasabilirsin citadelle.

Ambarı nasıl olsa buyuk.

Full + full dedigim full lf4 full havoc herkul.

Sadece fulsen genede zorlayabilir baskinda.

7. oyuna bi bak en cok ne kullanılıyo
    1-goli
    2-aegis
    3-vega
    bigboy bile citadelden fazladır,kredine yazık ben kullandım..
    kasılmada sıfır
    baskında zaten kullanılmaz
    vs de 1,2,3,nolu gemılere karşı şansı yok
    palada cıtadel cok bulunmadıgı için görev yapanlar rahat bırakmaz....

8. Merhaba ,

Bu tür konuların Yeni Başlayanlar bölümüne açılması gerektiğini sürekli söylüyoruz. Alakasız bölümlere açarak bizlere de ekstra iş yoğunluğu yapmayın.

Şimdilik taşıyorum.

İyi forumlar.

9. Arkadaşlar soğulun beni cıtadelden soğuttunuz peki ne yapayım gol aegis spearhead var goli tasarım ları venom spectrum aegisde hiç bişey spearhead dan da bişey yok goli tasarımı mı alayım aegis tasarımı alayım:)

pardon forumda yeniyim inşallah bidakine nereden açacağımı tuttururum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ekim 2014
  10. Citadel in ambarı büyük bu yüzden skylab tan sevkiyat yaparken işe yarıyor ve klan savaşlarında klanını citadel yetenkleriyle savunabilirsin Bu gemi operasyon, adam kesmek için değil Bu gemi dediğim gibi savunma konusunda iyidir

Kesinlikle almalısın Skylabtan sepromun hepsini direk tek seferde alabiliyorsun Akşam çıkmadan sevkiyat emri ver ertesi günüde al

11. andermo83

andermo83 User

Citadel Kullanıyorum Ve Memnunum Ha Yinede Diğer Gemi Performanslarını Alamazsın Ark In Dediği Gibi Fakat Kullanıcısına Göre Yinede Güzel Gemi. Dmg Düşük Evet F+F Goli Rsb+ucb 200k Yı Görür Citadel 150k Seçim Senin Tek Seferde Ambarım 26000 Şuan Bir Anda Besleme Çekmek Güzel Oluyor Credi Derdi Yok Tabi Tek Abmarla Yetmiyor Fakat Kapılarda Da İşimi Görüyor Mesela Golide Tamir Derdi Var(pet kami kullanmıyorum(vip yok)) Golide Tamir Olma Sıkıntısı Varken Citadel Hp Yönünden Yoktur. Ama Dediğim Gibi Baskında 200k Yemesi Geri Plana Atar Gemiyi Fakat Şu Zihniyet Var Sistemde Goli4ever Yazanlar O 200-220k Dmg İle Gelenler Goli 400k Hp İle Dayanabiliyormu ? Veya O Vuranlar Goliye Daha Mı Az Vuruyor? Buda Tartışılır Teknik Özellik 1.020.000 cifte İle hp Görüyoum 550k kalkan Peki Goli ? tabi Zorlarsan 600k yı Görür Ama Havoc Cıkardıgın İçin dmg Düşer! Goli İle O Adamlar Geldiğinde Spectrum İle Özellikle 130k Dmg Gördüm O Bile Etki Etmedi Geminin Patlamasına Ama Yinede Tavsiyem Citadelden Yana Seçim Senin
    8 lazer Açıgı Var 212 16 lf4 den besleme + destek 10k civarı dmg farkı var goliden Yavas Diyenler Agır Konfi 3 hız Koy Goli İle Aynı Hız + 2 Kalkan Fazla Seçim Sana Kalmış Dostum 1 Ay Öncesine Kadar Goli Tüm Tasarım Kullandım 1 Aydır Citadel Kullanıyorum Ve Pişman Değilim
    2 Hangar 1 citadel 1 spear(pala ve kutu üstüne yok)

Bu Arada Yanlış Anlaşılmasın Bu Hp Bu Gemiyi Ölümsüz Yapmaz Çoğu Zaman Göz Acıp Kapatana Kadar Biter Fakat İşte Aynı Durum Golidede Bitiyor!
    Oynama Tarz Meselesi Kendine Uygun Gemiyi Seç Herkese h.forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ekim 2014
  12. Kardeş en iyi operasyon gemisi aegis kullanmayı bilirsen...

Goliath rush gemisi fakat aegis goliathdan daha iyi neden mi

Aegis in yetenekleri var bu yüzden tank görevi görüyor ayrıca toplu baskınlarda baya işe Yarıyor.

13. teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Ben cevabımı aldım konu kilitlenebilir.

14. viper1903

viper1903 User

aegis grup için çok yararlı ama 180-200k vuran bir goli karşısında sadece 2-3 sn fazladan dayanır :) citedal hangar dışında birde arkadaşlara görev dışında faydası pek yok gibi

15. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Gerekli bilgilerin verilmesi üzerine konu kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.