Bug / Oyun hatasi Citadel Hız Bugu Bu Oyunu Bırakıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 25 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ölmüş kardeşim bu oyun bıktım artık. Rezillikten başka bir şey :D Forumda açılan konulara bakıyorum cevap veren yetkili yok neredeyse. 5-3 de iki tane Citadel kestim ikisinide videoya aldım kanıt olsun diye Youtube ye atacağım. Destek birimi bakalım bu sefer ne diyecek.

Citadel hız özelliğini aktif ettiği zaman hızı 540 oluyor. Yani bir goli nin çarka almadan ulaşabileceği maksimum hız.

Bu hız özelliği kısa süreli ama bununda bugu olduğu için :D Sürekli aktif halde olabiliyor.

Hız özelliğini açıp haritada dolanıyor ve bitince tekrar açıyor gibi bir durum var yok dolum süresi filan yok çünkü hep öyle sırf kanıt daha iyi olsun diye x2 ile kestim gemileri.

2. Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim, ünlem ifadeleri kullanmamaya çalışınız.

Bug kullandığını düşündüğünüz oyuncuyu destek birimine şikayet ediniz.

Bizim buradan yapabilceğimiz bir işlem bulunmamaktadır.

İyi forumlar..

3. Çok komik :D Buraya yardım için yazmadım zaten. Yaşadığım bariz durumu paylaşmak istedim! Videosu da :D Evet bu durumu bizde biliyoruz ve üzgünüz yazmanı da isterdim ayrıca. Citadel hız bugunu yapmak farz gibi bir şey oldu oyunda. Palada yapmayan yok onu. İnanmıyorsan videoyu bizzat şahsına cevap olsun diye atarım sayın mod

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Buraya yazdınız bizleri ve diğerlerini bilgilendirdiniz. Forumda bug ve hile bildirimlerine sonuç alamazsınız. Biz bi sorunları sonuca ulaştıracak birimlere belirli zamanlarda bildiri yaparız.

Sizi bu konuda bilgilendirip Destek ekibine yönlendirmek, daha da hızlı sonuca ulaşılmasını sağlayacaktır.

İyi Forumlar.

5. Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.