Cıtadel mi ? Aegıs mi ? Hangisi dağa iyi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Durmaz-Tr tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Durmaz-Tr

Durmaz-Tr User

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Bu başliktaki gibi gemi almayi düşünuyorum ama her kafadan ayri bi laf cikiyo bide bu işi iyi bilenlere sorim dedim. Tabikide herkezin fikri ayri ona karişamayiz ama bu konu hakkinda gercek bilgiye sahip arkadaşlar varsa yardimci olursa sevinirim şimdiden saolun.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizdeki ekipmanları belirtseydiniz daha iyi yardımcı olurduk.

Aegis her zaman kasmakta ve gelişmekte olan bir oyuncu için ideal bir gemidir.Cidatel ise kredi kasmak için güzel bir gemidir.

Keyifli Forumlar.

3. zorask

zorask User

mrb bende 2 sıde var ancak acık konusmak gerekırse cidadeli sadece skaylapdan mal göndermek ıcın kullanıyorum ageis ise cok yönlü bir gemi hem kasılmak hemde kapı yapmak için ideal eğer ekipmanın sağlam ise düşman harıtasında rahatlıkla gezebilirsin. bence duşunmeden ageisin al .

4. Merhaba ;

Aegis kasılmak için çok iyi bir gemidir. Aegis'ten hiç bir zaman şaşmayın.

Keyifli Forumlar.

5. Durmaz-Tr

Durmaz-Tr User

Arkadaşlar hepiniz fikrini inceledim ve bu ilginiziz yuzunuzden teşekkur ederim. Coğu konulara baktim ve coğunda ayni şeyler yaziyo sizi fikrinizi dikkate alip Aegıs alicam.Teşekkurler.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum Ekibi olarak biz teşekkür ederiz. Geminiz şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.