Citadel mi Aegis mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar gemimin özellikleri şudur;
    33 lf3
    20 bo2
    37 arge
    8 iris 1 apis
    uçuş düzenim kalp
    Arkadaşlar hangisini önerirsiniz aegis kasılmada iyi ama baskınlarda tercih edilmiyor klan savaşlarım çok baskınada gidiyorum hangisini önerirsiniz? mesela citadel spectrumu alabilir mi ?

2. Son sorun şaka gibi :) Spectrumu alan azdır zaten citadellin hızı az. Doğru aegis.

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

720 bin dpn olur kalkanında 400 500 bin olursa kolay alınılmaz bence gemi hız artırıcı özelliği var onu basarsın

4. valla şimdi full lf4 full arge citadel spectrum vs atsa spectrum citadelin tek konfisini yiyemez. aegis de benzer durumda. yani full lf4 bi citadel 160-170k arası vurabilir ve canı da malum buna 1m e yakın kalkan da ekleyince çok avantajlı bi gemi. ama arkadaşın ekipman bu gemiyi kaldırmaz. tavsiyem aegis almasıdır.

5. palada citadel. kasılmada aegis. vs de spectrum.

6. -onur5000-

-onur5000- User

Aegis ayrı zamanda güzel bir baskın gemisidir yeniye baskına aegisle gidiyorum bazende spektrumla ayrıca emin olabilirsin goli ile kesemediğin adamları aegis ile kesebiliyorsun kendimden biliyorum ben 9 iris 8 havoc goli spek ile gittim baskına 10 iris full artı full kesti beni aegis dizdim bende onu kestim hemde daha 120k can vardı o yüzden aegislede baskına gidebilirsin tabi kral goli :D citadeli palada uzun süre afk bırakacaksan işe yarar vuruş gücü düşük olduktan sonra dp bir işe yaramaz o yüzden aegis

7. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Açık ve net Aegis(nokta)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.