Citadel Mi Alayım Goliath Tasarım mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AlikemalReis tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Citadel Mi Alayım Goliath Tasarım mı ? Tasarımsa Ne tasarımı Alayım

2. citadel ne işe yarayacak ki geminde eksik varsa onları al illa tasarım alcam diyorsan çoğu kiş specturum öneriyor bilemiyorum bende o yok :)

3. Sentinel öneriyorum.Kaçışta işine yaramaz ancak bu konuyu çok araştırdım.Vs lerde avantajdır sana özellikle 1vs 1 lerde. Jackpot arenalarda hep kullanıyorlar.

Ancak sağlam kalkan olması lazım.Gemide ortanın üstündeyse yengeç alabilirsin yanına.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

eğer apis yada zeus açıyorsan yada lf4 çıkartmaya çalışıyorsan kesinlikle citadel al sonuçta senin ordan tasarım çıkartma şansın var

5. kutu açacaksa citadel almasını önermiyorum o gemi bir işe yaramıyor

6. valla bence ne tasarım ne de citadel eger havocların tamam değilse zeta yap, tamamlarsa herkül tamamlamaya çalış o da tamamdır diyosan geliştirme ve lf4 peşinde koş.. İyi oyunlar

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sklabta işe yarıyor :)

8. citadel sklapta kulanabilirsin tasrımlarda spectrum venom dışında oneri yok ws ciysen 2 sinin yanına 1 adet sentinel yeterli venomla talona hiç sıkmadan kesersin betada talonlarda yetenk açarsan dp si azalır 2 kez beşli at talon koşede
    ageis kesebilirsin dp si az ageis yetnk aç 5-2 de onerilir kasılıyorsan ve patlamk istemiyorsan spectrum ageis ile kasılırsın baya

9. Ben Oyuna Yeni Başladım Hatta Konuyuda oraya açtım sizin dediğiniz hiç bir şeyi anlamadım :D

10. citadel alma o kesinde

11. sylap fulse al onun dışında uri tasrım vermek olmaz ageis ayada gemi guçlendirmeye yonelik harca kutu açınca 1 tasrım çıkartırsın

12. Oyuna yeni başladım bilmiyorum diyorsun full falan diyorsun ?

13. Merhaba ,

Yeni açtığınız konudan devam edebilirsiniz. Ayrıca benzer konuları tekrar tekrar açmanıza gerek yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.