citadel nasıl alabilirim para veya urilemi ve kaç lwlde almalıyım citadeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. citadel naıl kolay yoldan alınır

2. Yanılmıyorsam Citadel 300k uridium onu almak istersen en iyi vip+indirim 210k uridium ile alırsın.
    Ama daha kısası (hangi serverdesin bilmiyorum) en iyi tüm serverler için 1Milyar kredi biriktirip pazardan alman.
    Tabii en az 1Milyar bu 2 veya 2.5 milyara kadar da çıkabilir servere göre.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

citadel kolay alınacak bir gemi değil.günde 30 m credi ve klan yardımı ile alınabilir.ben çok uzun süre credi biriktirdim aldım orası ayrı:)

4. Citadel'i krediyle almak daha mantıklı bu da en boş serverda 400-500 milyon krediye denk, tr serverlarında 1milyara falan geliyor.
    Kullanma amacın ne olacak ? Savaş için ise bir süre daha bekleyebilir

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Uridium biriktirerek gemilere indirim geldiğinde sende indirim çekersin ve yaklaşık 200 bin uridiuma alırsın.Yok ben uridium vermek istemiyorum dersen yaratık keserek ve skylabtan hammadde göndererek günde bi 30-40 milyon kredi biriktirebilirsen fiyatı da 1 milyar olarak düşünürsek 1 ay sonra alırsın.Benim tavsiyem alacaksan kredi ile al uridiumu tasarım veya citadel,aegis gibi gemilere verme...

Son düzenlenen: 11 Ekim 2015
  6. Kral-87

Kral-87 User

citadel bende var gerçekten süper bir gemi, eğer vipiniz+kaminiz var ise çok iyi kasılabilirsiniz yani ben öyle yapıyorum. citadelin silah eksikliğini petin kamisi le tamamlıyorsunuz , ikinci güzelliği ise vip ve 2 kat çıkaran kargo kapasitesi ile toplam 9000 promerium skylab tan gemiye gönderebiliyorsunuz bu da demek 9,000,000 m credi ( eğer şerefiniz 500,000 k ise ) . ben krediyle aldım benim sv de 600-500 m credi

7. darko_pro1

darko_pro1 User

Citadel ile cubinin kargolar toplanır güzelce:)

Uri kasmak zor heleki gelişmekte olan biri için. Bu yüzden kredi ile alman gerekir. Ekipmanını bilmiyorum ama petin varsa ticaret modülü ile cubi çöpünü toplayıp satabilirsin. Eğer pet yoksa x-6'da ist kuran klana gir topladıkça istte satarsın(fazla uzun süreceğini sanmam). Bir yandanda skylabdan pro çekersin.

8. ewet ama urile biraz zor ama yani kredi için ve adam kesmek için kullancam adam kescem kredi kasma yöntemi biliyom ve bide istasyon bascam vru filan eic

arkadaş tamam doru diyorsunda ben citadel olunca arge katlayıcı filan vip olmadan 12 k ambar yapcam buda demek olur i 12 m kredi ben onu citadelsiz nasıl kascam yav

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2015
  9. Kıta40

Kıta40 User

citadel bes para etmez tavsiye etmem

10. az önce yazdıgım gibi ciradel zevk ve kredi için kullanılabilir yani kişiden kişiye deişir yani çaktınmı adminlerde zaten kredi için diyor hem 550 kdp si var sonracıma büs büyük gemi yetenekleri var

11. Kıta40

Kıta40 User

skylabdan bir seyler gonderme amaciyla diyosanda cok gerekli gormuyorumageiste 5000 ambarla iş goruyor..saglam kalkanin olmadiktan sonra bu gemide bi ise yaramaz

12. olsun kalkan 1 m veya 2 m olacak skylabtan göndericem veya cubininkileri çöp satacam

13. Obezinho

Obezinho User

Citadeli tavsiye etmem canı yüksek ama ekipmanların çok sağlam olmadığı sürece savaşlarda pek etkili olmaz. Ama yine de almak istiyorsan bence krediyle al, uri kasmak çok daha zor olur çünkü.

14. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım kesebiliyorsan sürekli kristallon olmadı lordakium kesip çöpünü satarsın.Eğer cubi grupları varsa onlarla kasılıp en sonunda çöpün üstünde yatacaksın.O şekilde cubi çöpü toplayıp satacaksın.Günde de 2 kere skylabtan hammadde yollarsın.1 ay olmasın 2 ayda alırsın....

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gemi özelliklerini tam olarak yazmış olsaydınız,yardımcı olmamız daha kolay olurdu.

Eğer geminiz gelişme aşamasındaysa,Citadel gemisi sizin için erken olabilir.

Ambarı yüksek kapasitede ve Darbe puanı yüksek olduğundan genellikle tercih edileb bir gemidir.

Keyifli Forumlar.

16. eray

eray User

Oynadığım serverda istasyon dışında hiç citadel görmedim.Eğer uzun vadeli düşünmüyorsan petinde ticaret 3 yoksa gereksiz olacağını düşünüyorum.Ona vereceğin krediyi başka yerlere harcaman daha iyi olacaktır.

17. modum ilk keyifli forumlar dediğiniz için saolunda bide şey dicem yani ilerde alıcam şuan 7 lwl leonovum yani goliyi alınca b taktiği hemen yapıp alacaktım şuan pek sağlam deilim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ekim 2015
  18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar verdiğinize göre sevindim.İnşallah en kısa zamanda sağlam bir geminiz olur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.